Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW X failai: naujausias X6 ir X4

Jei turite kažką gero - prisikabinkite prie to abiem rankomis ir niekada nepaleiskit. BMW naudojasi šia patarle: jie atrado naują nišą minkštųjų krosoverių ir SUV segmentuose su originaliuoju X6 ir tai tikrai labai atsipirko. Bavarai pardavė beveik apie ketvirtį milijono šių automobilių nuo 2008 m. pradžios.
Naujasis BMW X6
Naujasis BMW X6 / BMW nuotr.
Temos: 2 BMW BMW X6

Miuncheno įmonės pinigų skaičiuotojų džiaugsmui, X6 buvo tas pats X5, tiesiog supakuotas sportiškesniame kūne su kupė pobūdžio stogo linija, todėl plėtros išlaidos buvo labai mažos.

BMW ne tik pristatė antrosios kartos X6, tačiau taip pat taiko tą pačią formulę mažesniam ir labiau prieinamam modeliui, vadinamam X4, kuris pagamintas remiantis naujausiu X3 modeliu. Ir kai minime identišką receptą, mes kalbame visiškai rimtai. Naujasis X4 ir antroji X6 karta turi tą pačią kupė įkvėptą siluetą ir net tas pačias stiliaus detales, tokias kaip išryškintą platų priekį ir raumeningas ratų arkas.

Taigi, jei jums įdomu, kaip jie skiriasi savo dydžiu, tai 4909 mm ilgio, 1989 mm pločio ir 1702 mm aukščio naujasis X6 yra 238 mm ilgesnis, 108 mm platesnis ir 78 mm aukštesnis nei X4.

Taip pat, naujasis X6 važiuoja ant 2933 mm ilgio ratų bazės, palyginus su 2810 mm ilgio baze, esančia X4 modelyje. Teoriškai, šie skaičiai turėtų išsiversti į nemažą erdvės skirtumą tarp šių dviejų modelių keleiviams, sėdintiems gale.

Lyginant variklius, X4 gaus keturių ir šešių cilindrų benzininių ir dyzelinių variklių pasirinkimą, o X6 gauna tuos pačius šešių cilindrų variklius, plius trijų turbinų šešių cilindrų dyzelinį M50d agregatą ir porą V8 benzininių dviejų turbinų variklių xDrive50i ir X6M modeliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius