-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bugatti Veyron“ Indijoje dvigubai brangesnis

Jei manėte, kad „Bugatti“ superautomobilis „Veyron“ yra brangus, įsivaizduokite gyvenimą Indijoje, kur dėka importo ir kitų mokesčių, jis kainuoja dvigubai brangiau – net 9 mln. litų.
„Bugatti Veyron SuperSport“
„Bugatti Veyron SuperSport“ / Gamintojo nuotr.

„Bugatti“ ketvirtadienį pradėjo oficialią prekybą Indijoje. VW kontroliuojama kompanija, gaminanti vieną greičiausių automobilių pasaulyje, yra įsikūrusi Prancūzijoje. Ji turi pardavimo centrus pačiuose turtingiausiuose pasaulio kampeliuose.

Tiesa, skirtingai nei kitose šalyje, importuojamiems automobiliams į Indiją yra taikomas kintamas net 110 proc. pasiekiantis importo mokestis.

Kompanijos atstovas teigia, kad jie nori pasinaudoti galimybe parduoti kelis automobilius augančiai Indijos turtingiausių asmenų klasei.

„Žmonės Indijoje turi perkamąją galią ir kuo toliau, tuo daugiau išleidžia pirkdami prabangius daiktus. Jie yra pasiruošę išleisti pinigus“, – pasakoja „Bugatti“ automobilius pardavinėsiančio centro Indijoje atstovė Satya Bagla.

Ponia Bagla dirba kompanijoje, kuri Indijoje jau atstovauja kelis prabangius automobilių ženklus – „Lamborghini“ ir „Bentley“.

Beje, italai „Ferrari“ yra sakę, kad planuoja Indijoje atidaryti saloną. Taip pat ir indiškos kompanijos TATA kontroliuojamas „Jaguar Land Rover“ koncernas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius