Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Porsche“ dizaineris kurs kiniškų „Chery“ automobilių išvaizdą

Kaip ir dauguma kiniškų automobilių gamintojų, neblogai žinomas dėl kopijavimo („Chery GG“ buvo labai panašus į „Daewoo Matiz“), „Chery“ nusprendė keisti įvaizdį. Radikaliai. Pradėti kinai nusprendė nuo dizaino ir į savo komandą pasikvietė anksčiau „Porsche“ ir „Ford“ kompanijose dirbusį Hakaną Saracoglu.
Hakanas Saracoglu
Hakanas Saracoglu / „Chery“ nuotr.
Temos: 2 Ford Porsche

H.Saracoglu nemažai prisidėjo prie tokių automobilių kaip „Porsche 918 Spyder“, „Boxster“, „Cayman“ ir pastarųjų kartų „Ford Mondeo“ bei „Focus“ dizainų. Visai neblogas CV.

Nepaisant to, kad H.Saracoglu iki šiol nėra buvęs Kinijoje, „Chery“ sugebėjo jį prisikalbinti. Kaip? Automobilių rinkoje sklando gandai, kad didžiausias kinų argumentas yra atlyginimas. Šį jie pasiūlo gerokai didesnį nei vakariečiai automobilių gamintojai.

Įdomu, kaip naujojo patyrusio dizainerio atėjimas paveiks „Chery“ kompaniją. Tikėtis meno šedevrų turbūt neverta, bet kad bent viena Kinijos kompanija turės gražesnius automobilius, galima nė neabejoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius