Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausia oficiali „Honda“ atstovybė jau Lietuvoje

Kovo 21 dieną Vilniuje atidarytas didžiausias „Honda“ salonas Lietuvoje. Tai pirmoji „Honda“ prekės ženklo atstovybė, kurioje bus galima išbandyti plačiausią gamintojo asortimentą: automobilius, motociklus, namų ūkio ir pramoninius įrenginius.
Naujasis „Honda“ salonas Vilniuje
Naujasis „Honda“ salonas Vilniuje / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Honda

„Uždaro renginio metu norime pristatyti saloną, kuris pirmą kartą pateiks tokį gausų gaminių pasirinkimą ir pristatys prekės ženklą kompleksiškai“, – sako renginio organizatorius, UAB „Nippon Auto“ generalinis direktorius Tomas Vėbra.

Atidarymo metu buvo pristatytas naujasis „Civic“ modelis, kuris buvo kuriamas ketverius metus. Beveik visi šiame modelyje naudojami komponentai anksčiau jame nebuvo naudoti arba buvo labiau patobulinti, atkreipiant dėmesį į pakabos sistemą, su kuria pagerėtų važiavimo kokybė ir valdymas, salono medžiagas, užtikrinančias bendrus salono privalumus, naują dizainą bei aerodinamiką, kurių dėka būtų atnaujintas įvaizdis ir pagerintas efektyvumas, bei variklį, siekiant pagerinti technines automobilio charakteristikas bei sumažinti CO2 išmetimą.

Išskirtinės šventės dalyviai – Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, automobilių sporto legenda Stasys Brunza, „Honda Nordic“ generalinis direktorius Takanobu Ochiai, „Honda Baltic“ generalinis direktorius Tönu Vahtel ir kt. – kviečiami ne tik pamatyti naujausius automobilių modelius, bet ir bus supažindinti su išskirtine motociklų pasiūla. „Mūsų salonas yra pirmasis ir vienintelis Lietuvoje, kuriame bus prekiaujama naujais „Honda“ motociklais. Prekinio ženklo gerbėjai ras ne tik naujausius, bet ir jau spėjusius išpopuliarėti modelius. Bandomiesiems važiavimams plieniniai žirgai bus prieinami vos tik orai leis saugiai vairuoti“, – sako „Honda“ salono įkūrėjai.

„Šventinę nuotaiką ketiname išlaikyti visą savaitgalį. Jau šį penktadienį nuo 9 valandos ryto atversime duris visiems, norintiems susipažinti su naujausiais „Honda“ automobilių, motociklų modeliais, „Honda Marine“ gaminiais bei kita technika. Svečiai kviečiami atvykti su visa šeima – pažadame gyvą didžėjaus pasirodymą ir išskirtinių prizų įvairiausio amžiaus lankytojams. Taip pat turėsime staigmeną – ieškantys naujų pojūčių ir mėgstantys automobilių sportą, būtinai turi užsukti. Bus galimybė laimėti tai, ką čempionai išgyvena lenktynių trasoje“, – paslaptingai šypsosi renginio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius