Dyzelinė „Volkswagen“ naujiena Ženevoje – „Golf GTD Variant“

Nuo 1982 metų „Volkswagen“ modelių klasifikacijoje GTD reiškia „Gran Turismo Diesel“, o taip paženklinti automobiliai dar nenuvylė gerbėjų. Šiemet ši emblema pirmą kartą papuošė „Volkswagen Golf Variant“ universalo galinę dalį. Automobilio pristatymas įvyko Ženevoje surengtoje 85-ojoje tarptautinėje automobilių parodoje.
„Volkswagen Golf GTD Variant“
„Volkswagen Golf GTD Variant“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po variklio gaubtu sumontuotas 184 AG (135 kW) variklis. „Golf GTD Variant“ nekukliai pretenduoja tapti kultiniu ilgų distancijų automobiliu su nemenkomis dinamiško važiavimo ambicijomis ir mažomis degalų sąnaudomis. 

Dviejų litrų darbinio tūrio 184 AG galios TDI variklis išvysto iki 380 Nm sukimo momentą, o iki 100 km/val. įsibėgėja per 7,9 sek. Vidutinės degalų sąnaudos 100 km kelio – 4,4 l dyzelino.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Volkswagen Golf GTD Variant“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Volkswagen Golf GTD Variant“

Sportiškumas atsiskleidžia ir išorės dizaine. Tą pabrėžia ir išskirtiniai GTD bamperiai, ir korinės struktūros radiatoriaus grotelės, ir tamsinti galiniai žibintai, ir slenksčiai su apšvietimu. 

Išvaizdos padailinimus užbaigia 17 colių „Curitiba“ lengvo lydinio ratlankiai, juodos stogo bagažinės sijos ir chromo spalvos sudvejintas išmetimo sistemos atvamzdis. 

Standartinėje GTD universalo komplektacijoje taip pat yra  biksenoniniai priekiniai žibintai, 15 mm žeminta sportiška važiuoklė ir sportiškai suderintas kintamo jautrumo vairo stiprintuvas.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Volkswagen Golf GTD Variant“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Volkswagen Golf GTD Variant“

„Golf GTD Variant“ universalas papildomai gali būti puošiamas 18 colių „Nogaro“ lengvo lydinio ratlankiais ir dviejų galimų rūšių oda trauktomis sėdynėmis. 

Už papildomus 965 eurus galima įsigyti sporto ir dizaino paketą, kurį sudaro 18 colių „Nogaro“ lengvo lydinio ratlankiai, raudona spalva nudažytos stabdžių diskų apkabos ir tamsinti langų stiklai.

Šio modelio kaina prasideda nuo 31 795 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius