Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektros revoliucija palietė net „Dacia“: ko tikėtis iš „Spring“?

„Dacia“ pradeda naują savo istorijos skyrių ir pristato „Dacia Spring“: demonstracinį automobilį – pirmąjį visiškai elektrinį „Dacia“ modelį, rašoma pranešime.
Elektromobilis „Dacia Spring“
Elektromobilis „Dacia Spring“ / Dacia nuotr.

Vos per 15 metų „Dacia“ iš pagrindų sukrėtė automobilių pramonę su savo revoliuciniu „Logan“ (naujų automobilių rinkoje) ir „Duster“ (visureigių rinkoje). Šis prekės ženklas ir toliau keičiasi, ištikimai laikydamasis savo pirminių vertybių – tai paprastumas, modernumas, patikimumas ir tvirtos transporto priemonės už tinkamą kainą. Tai tikra sėkmės istorija su 6,5 milijono klientų – dėka „Logan“, „Sandero“ ir „Duster“ šis prekės ženklas tapo Europos pardavimų lyderiu individualiems klientams.

Naujoji „Dacia“ r-EV-oliucija

„Dacia Spring“ automobilis atitinka „Renault“ viziją teikti prieinamą ir darnų mobilumą visiems, kartu įgyvendindamas „Dacia“ prekės ženklo vertybes bei filosofiją. Tai 100 proc. elektrinis miesto automobilis, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas būtiniausiems dalykams. Šis miesto automobilis užtikrina paprastesnį priėjimą prie lengvesnio ir efektyvesnio mobilumo, tuo pačiu suderindamas paprastumą, patikimumą ir prieinamumą.

Lengvas ir kompaktiškas „Dacia Spring“ standartinis modelis galės nuvažiuoti daugiau kaip 200 km, pagal WLTP, garantuodamas universalų naudojimą tiek mieste, tiek priemiesčiuose.

Pasirodys 2021 m.

Parodomasis „Dacia Spring“ yra visiškai elektra varomas miesto automobilis. Pastelinis pilkas kėbulas patobulintas matiniais fluorescencinės oranžinės spalvos purslais, su apdaila išilgai sparnų, durelių, stogo juostomis, ypač aukšta prošvaisa. Dėl tvirto visureigio stiliaus ir kompaktiškumo, tai yra ideali transporto priemonė kasdieniam naudojimui.

Ypatingas dėmesys buvo skirtas žibintams. Priekiniai LED žibintai sumontuoti dviem būdais: horizontalioje juostoje viršutinėje dalyje ir 6 grafikos elementuose, įmontuotuose į buferį. Užpakalinėje dalyje esantys keturi LED žibintai sukuria „dvigubo Y“ efektą. Šie vaizdiniai efektai žymi „Dacia“ apšvietimo ateitį.

Su šiuo naujovišku apšvietimu, briaunotu variklio dangčiu ir tvirtomis radiatoriaus grotelėmis, „Spring Electric“ parodomojo automobilio priekis demonstruoja jėgą ir patikimumą.

Su visiškai elektriniu varikliu ir akumuliatoriumi, pritaikytu kasdieniam naudojimui, „Dacia Spring“ patenkina praktinius mobilumo poreikius mieste ir priemiesčiuose. Tai tvirta transporto priemonė, suteikianti visus privalumus, susijusius su elektriniais automobiliais: nesudėtingas vairavimas, tylus veikimas, nėra vibracijos, nėra išmetamųjų teršalų ir t.t. Be to, jis nereikalauja daug priežiūros ir jį lengva įkrauti.

„Dacia Spring“ yra idealus sprendimas naujoms mobilumo paslaugoms, tokioms kaip automobilių nuomos parkai. Todėl standartinė jo versija taip pat bus siūloma šiai rinkai, kurioje „Renault“ įmonių grupė turi didžiausią Europoje visiškai elektrinių automobilių parką (7800 ZOE, „Kangoo Z.E.“ ir „Twizy“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius