-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ vadovas teigia, kad įmonė kurs visureigį

Visureigiai šiuo metu yra „ant bangos“, nors net ir tai gali būti per prastas apibūdinimas. Juos gamina visi – net ir tie, kurie prieš 10 metų neįsivaizdavo savo automobilio ženklelio ant padidinto pravažumo modelio priekio.
„Ferrari F12 Berlinetta“
„Ferrari F12 Berlinetta“ / Andriaus Lauciaus nuotr.
Temos: 2 Visureigis Ferrari

Trūksta konkrečių pavyzdžių? „Bentley Bentayga“ jau važiuoja gatvėmis, „Cayenne“ ir „Macan“ yra populiariausi „Porsche“ modeliai, „Maserati Levante“, „Jaguar F-Pace“ bei „Alfa Romeo Stelvio“ tokiais greitai taps, „Lamborghini Urus“ – kūrybos procese, o „Rolls-Royce“ gaminamas automobilis bus ne visureigis, o „aukščiau pakeltas Phantom“, kaip teigia pats gamintojas. Ką jau kalbėti apie vokiečius „Audi“, BMW bei „Mercedes-Benz“, kurių visureigių gamoje – daugiau modelių nei pirštų ant vienos rankos.

Mohikanas, pagaminantis bent keturženklį skaičių automobilių per metus, liko vienintelis – „Ferrari“. Tačiau panašu, jog jų kantrybė taip pat baigėsi.

„Tai greičiausiai nutiks, bet „Ferrari“ stiliumi. Erdvė plėtrai yra didžiulė, o mes turime daug klientų, norinčių vairuoti „Ferrari“ ženkliuką turintį miesto karalių“, – pristatydamas įmonės finansinius rezultatus, sakė jos vadovas Sergio Marchionne.

Vadovas neužsiminė, tačiau jau anksčiau sklandė gandai, jog oficialus patvirtinimas apie „Ferrari“ kuriamą visureigį turėtų būti pasakytas kitų metų pradžioje, o pats visureigis sukurtas 2022-aisiais.

Pokalbio metu S.Marchionne dar keliskar pabrėžė apie „Ferrari“ stiliaus visureigį, bet ne tokį, kuris „galės laipioti uolomis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius