Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ford Mustang“ – geriausiai pasaulyje parduodamas sportinis automobilis

Amerikietiškasis „Ford Mustang“ yra tikra sportinių automobilių ikona JAV, tačiau dabar, šis automobilis gali pelnytai vadintis ir viso pasaulio favoritu.
„Ford Mustang“
„Ford Mustang“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Remiantis „IHS Automotive“ statistika, šis amerikietiškasis žvėris yra populiariausias sportinis automobilis pasaulyje, kuriuo džiaugiasi per 76 tūkstančius vairuotojų, įsigyjusių jį per pirmąją 2015 metų pusę. Tai beveik 56 proc. daugiau pardavimų nei praėjusiais, 2014 metais.

Verta paminėti, kad tie 76 tūkstančiai „Mustangų“ yra su vairu kairėje. Automobiliai su vairu dešinėje bus pradėti gaminti ne vėliau kaip šių metų lapkritį. Tačiau gamybos linija jau yra paruošta.

Pasak „Ford“, dešinėje vairą turinčių automobilių užsakymai jau siekia tūkstančius, iš kurių 2 tūkstančiai keliaus į Didžiąją Britaniją, 3 tūkstančiai į Australiją ir 400 į Naująją Zelandiją. Tikimasi artimiausiu metu sulaukti užsakymų ir iš PAR, Japonijos ir kitų šalių, kur eismas vyksta kaire juosta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius