-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose

UAB „Autokurtas“ keturiuose savo padaliniuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose pradėjo atstovauti komercinių sunkvežimių gamintoją „Ford Trucks“. Lietuvoje centrinis „Ford Trucks“ padalinys bus Kaune. Per oficialią atidarymo šventę šiame padalinyje dalyvavo virš 200 svečių: „Ford Trucks“ gamintojo atstovai, „Autokurto“ įmonės klientai, partneriai bei tiekėjai.
„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose
„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose / MOOD event
Temos: 2 Ford Sunkvežimis

Vytautas Garbenis, „Autokurto“ generalinis direktorius

„Autokurtas“ pažintį su „Ford Trucks“ pradėjo 2018 metais, po kurios užsimezgė tvirti partnerystės ryšiai. Dėl oficialaus atstovavimo Lietuvoje, bendradarbiavimo sutartis tarp UAB „Autokurtas“ ir „Ford Trucks“ buvo pasirašyta 2019 m. gegužės 16 d. „Ford Trucks“ markės sunkvežimius aptarnaus keturi „Autokurto“ padaliniai, esantys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Šiuose padaliniuose jau yra vykdomas „Ford Trucks“ sunkvežimių ir vilkikų, nuo 18 tonų, pardavimas, garantinis aptarnavimas, remontas bei detalių tiekimas.

Vytautas Garbenis, „Autokurto“ generalinis direktorius yra įsitikinęs, kad per 20 metų sukaupta įmonės patirtis, gera reputacija bei puikiai išvystyta infrastruktūra leis pačiomis geriausiomis sąlygomis „Autokurto“ klientams pasiūlyti patikimus ir laiko patikrintus „Ford Trucks“ sunkvežimius, vilkikus bei užtikrinti sklandų jų aptarnavimą.

„Ford Trucks“ veikla

Oficialių padalinių atidarymas Lietuvoje yra strategijos, nukreiptos į „Ford Trucks“ bendrovės ilgalaikę plėtrą Centrinės, Rytų ir Vakarų Europos rinkose, dalis. „Ford Trucks“ kompanija vysto globalaus verslo politiką: 2015 m. komercinių transporto priemonių pardavimas ir aptarnavimas buvo vykdomas 17-os šalių atstovybėse, 2018 m. 36-ių šalių atstovybėse, o iki 2020 m. planuojama, kad pardavimas ir aptarnavimas bus vykdomas net 51-oje šalies atstovybėje. „Ford Trucks“ nuosekliai plečia oficialių atstovybių tinklą, iki 2019 metų pabaigos „Ford Trucks“ atidarys atstovybes Ispanijoje, Portugalijoje bei Italijoje. Kitais metais atstovybių tinklą planuojama plėsti ir Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Belgijoje, Olandijoje bei kitose vakarų Europos valstybėse. „Ford Trucks“ priklauso „Ford Otosan“ kompanijai, kuri specializuojasi lengvų ir vidutinių komercinių automobilių bei didelės keliamosios galios sunkvežimių gamyboje. Per 2018 m. „Ford Trucks“ gamykloje, kurios bendras plotas viršija 1 milijoną kv. m., pagamino 15 000 sunkvežimių bei 80 000 sunkvežimių variklių. Pardavimui „Autokurtas“ Lietuvos rinkai tieks „Ford Trucks“ gamintojo sunkiasvorius sunkvežimius ir vilkikus nuo 18 tonų.

MOOD event/„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose
MOOD event/„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose

Nuoseklus „Autokurto“ augimas

10 metų iš eilės „Autokurto“ įmonė nuosekliai ir tvariai auga. 2018 m. Vilniaus padalinys persikėlė į naujas, gerokai erdvesnes, 920 kv. m. patalpas, kuriose vienu metu galima remontuoti iki 16 vilkikų. Šiuo metu „Autokurto“ komandą sudaro virš 140 aukštos kvalifikacijos specialistų, o įmonės apyvarta per pastaruosius 10 metų augo net 3,8 karto, nuo 2,53 mln. Eur 2009 metais iki 9,85 mln. Eur 2018 metais. Šiandien bendras keturių padalinių remontui ir techniniam aptarnavimui skirtas patalpų plotas viršija 4 200 kv. m., kuriuose per mėnesį aptarnaujama virš 1 100 komercinio transporto priemonių.

Pasak Vytauto Garbenio, „Autokurto“ generalinio direktoriaus, nors šiandien daug kalbama apie „Ford Trucks“ prijungimą, iki šiol įmonės buvusios veiklos nesikeis. Ir toliau bus teikiami specializuoti įvairių markių sunkvežimių, vilkikų, mikroautobusų, autobusų, spec. paskirties transporto bei karinės technikos remonto ir detalių tiekimo sprendimai.

Vytautas Garbenis, „Autokurto“ komercijos direktorius

Komercinio autotransporto rinkoje matome pozityvias galimybes didinti mūsų įmonės pardavimus. Todėl prieš metus žengėme ilgai analizuotą strateginį žingsnį, prie mūsų esamos veiklos prijungti „Ford Trucks“ gamintojo sunkvežimių ir vilkikų pardavimą, garantinį aptarnavimą bei detalių tiekimą. Nors „Ford Trucks“ prijungimas į „Autokurto“ paslaugų ir produktų krepšelį nebuvo visiškai nauja sritis, ši partnerystė pozityviai paveikė mūsų verslo kasdienybę. Pirmiausia reikėjo išvystyti ir patobulinti darbų vykdymo procesus, kad jie atitiktų „Ford Trucks“ keliamus reikalavimus. Taip pat teko pasirūpinti mūsų automechanikos specialistų kvalifikacijos ir kompetencijų kėlimu, todėl organizavome mokymus, kuriuose mūsų komanda kaupė patirtį ir tobulino žinias apie „Ford Trucks“ transporto priemonių remonto bei techninės priežiūros specifiką. Sustygavome dalių logistikos procesus, kad mūsų klientams reikiamos dalys ir komponentai iš „Ford Trucks“ Lenkijoje, Varšuvos mieste esančio dalių distribucijos centro į mūsų padalinius atvyktų per patį trumpiausią laiką. Pirmuoju etapu „Ford Trucks“ procesų įvedimas užtruko 5 mėnesius. Nors šiandien jau esame pilnai pasirengę „Ford Trucks“ vilkikų pardavimo, remonto ir techninės priežiūros procesams, juos ir toliau tobuliname.

MOOD event/„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose
MOOD event/„Ford Trucks“ jau keturiuose „AUTOKURTO“ padaliniuose

„FORD TRUCKS“ inovatyvūs, naujos kartos „F-MAX“ vilkikai jau Lietuvos keliuose!

Nors Lietuvos rinkai naujuosius „F-MAX“ vilkikus pirmą kartą pristatėme tik šių metų gegužės mėnesį, susidomėjimais jais yra didžiulis. „Autokurto“ klientai gausiai registruojasi bandomiesiems važiavimams, kuriuose realiomis savo verslo sąlygomis gali išbandyti 500 AG variklio galios „F-MAX“ demonstracinius vilkikus. Klientai pagal savo suplanuotus maršrutus, pasikrovę savo realius krovinius, demonstracinius vilkikus Lietuvos ir kitų šalių keliais gali bandyti kelias dienas, savaites ar netgi kelis mėnesius. Tokiu būdu pirkėjai gali išsiaiškinti ar „F-MAX“ vilkikų technologinės ir eksploatavimo savybės atitinka jų verslo poreikius. Pasak Vytauto Garbenio, „Autokurto“ komercijos direktoriaus, bandomieji važiavimai skatinami atlikti realiomis verslo sąlygomis tam, kad klientai galėtų išsiaiškinti būsimas vilkikų kuro sąnaudas ir įvertintų naujos kartos technologijų teikiamą naudą. Nors šių vilkikų pardavimo procesas Lietuvos rinkoje tik prasideda, pirmiesiems trims „F-MAX“ vilkikų savininkams, per „Ford Trucks“ atstovybės atidarymo šventę Kaune, iškilmingai buvo įteikti rakteliai.

Dėl inovacijų ir naujų technologinių sprendimų naujasis „F-MAX“ vilkikas yra pelnęs tarptautinio metų sunkvežimio titulą „International Truck of the Year 2019“. „F-MAX“ vilkikai turi itin erdvią kabiną, kurioje kiekviena detalė kruopščiai apgalvota tam, kad būtų užtikrintas maksimalus vairuotojų patogumas. Visi valdymo skydeliai ir vairuotojui padedančios technologijos išdėstytos taip, kad būtų lengva jas pasiekti. Dėka itin efektyvaus „ECOTORQ“ 500 AG variklio, adaptyvios jėgos agregatų sistemos bei GPS sistemos surinktų geografinių duomenų, „MaxCruise“ technologija numato kelio reljefą ir optimizuoja kuro sąnaudas. Taip pat „F-MAX“ vilkikai turi „ConnecTruck“ sistemą, kurios veikimas pagrįstas debesų technologija, ši sistema užtikrina greitą priėjimą prie visų vilkiko duomenų. Per mobiliąją aplikaciją (apps’ą) kompiuteriu, telefonu ar planšete galima prisijungti prie savo „Ford Trucks“ vilkikų parko ir stebėti kuro sąnaudas, ašių apkrovas, variklio temperatūrą, vairuotojo vairavimo vertinimus, vilkiko buvimo vietą ir daug kitų parametrų. Šiuolaikiški „F-MAX“ vilkikai, dėl naujos kartos technologijų, nė kiek nenusileidžia kitų gamintojų vilkikams. „F-MAX“ vilkikuose yra gausybė šiuolaikiškų technologijų, kurios vairuotojui padeda maksimaliai išnaudoti sunkvežimio galimybes važiuoti saugiai, ekonomiškai ir išmaniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius