Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gandais apipintas „Volkswagen“ vadovo ir Elono Musko susitikimas: važinėjosi „ID.3“, tačiau ar galvoja apie bendradarbiavimą?

„Tesla“ vadovas Elonas Muskas šiomis dienomis lankosi Vokietijoje ir pagrindinis tikslas yra įvertinti Gigafactory 4 gamyklos statybų progresą. Tačiau daugiausiai diskusijų viešumoje sukėlė Elono Musko susitikimas su „Volkswagen“ vadovu Herbertu Diessu, pasivažinėjimas naujuoju „VW ID.3“ elektromobiliu ir iškart gimusia idėja – nejau taip draugiškai bendraujantys kompanijų vadovai galvoja apie kompanijų bendradarbiavimą?
„VW“ vadovas Herbertas Diessas ir „Tesla“ vadovas Elonas Muskas
„VW“ vadovas Herbertas Diessas ir „Tesla“ vadovas Elonas Muskas / Twitter nuotr.

Atskridęs į Vokietiją, Elonas Muskas nusileido Braunšveigo oro uoste, kuriuo daugiausiai naudojasi „Volkswagen“ kompanija, ir čia susitiko su „Volkswagen“ vadovu Herbertu Diessu.

Herbertas Diessas oficialiai patvirtino, kad susitikimas su Elonu įvyko, tačiau nedetalizavo kokia šio susitikimo pagrindinė priežastis.

Tik buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Elonas su Herbertu važinėjasi „ID.3“ elektromobiliu ir aptaria jo svarbiausias ypatybes. Taip pat Elonui buvo parodytas ir naujasis „ID.4“ elektrinis SUV.

Vienų didžiausių automobilių kompanijų vadovai jau nuo seno vienas kito atžvilgiu rodo didelę pagarbą ir šio pasivažinėjimo metu taip pat buvo jaučiama draugiška nuotaika ir girdėti, kaip Elonas sako, kad „kaip ne sportiniam automobiliui, tai labai gerai.“

„VW ID.3“ elektromobiliai kaip tik pradedami pristatyti juos užsisakiusiems Europos šalių klientams ir tikimasi, kad iki metų galo jų bus pristatyta tūkstančiai vienetų.

Toliau eilėje jau laukia ir elektrinis SUV „ID.4“, kuriuos kompanija taip pat pradėjo gaminti visai neseniai.

Taigi, susitikimas tarp automobilių kompanijų vadovų įvyko ir palikti nežinioje žurnalistai bei automobilių entuziastai pradėjo spėlioti – galbūt kompanijų vadovai galvoja apjungti jėgas?

„Volkswagen“ vadovas atvėsino tokias spekuliacijas, viešai pareikšdamas, kad per susitikimą „jokio susitarimo neįvyko“.

„Kad visiems būtų aišku: mes (Herbertas ir Elonas) tik pasivažinėjome ID.3 ir pasikalbėjome – jokio susitarimo/bendradarbiavimo neįvyko“, – teigia „Volkswagen“ vadovas Herbertas Diessas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius