Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„General Motors“ atmetė SAAB pasiūlymą

„General Motors“ atmetė „Swedish Automobile“ kompanijos pasiūlymą dalį SAAB akcijų parduoti Kinijos bankui, praneša „Reuters“.
SAAB
SAAB / Gamintojo nuotr.

Panašu, kad „General Motors“ netenkins joks sandoris, kuriame minimos Kinijos kompanijos. Jie baiminasi, kad tai trukdys jiems konkurencinėje kovoje perspektyviausioje automobilių rinkoje pasaulyje – Kinijoje.

„Swedish Automobiles“ galėtų SAAB kompaniją parduoti ir be GM valdomų patentų ir technologijų, tačiau tai reikštų tik vieną – SAAB kaip automobilius gaminančios kompanijos likvidavimą.

Nėra aišku, koks bus kitas „Swedish Automobiles“ žingsnis. Ar jie bandys dar kartą įtikinti GM? Ar jie parduos SAAB be visų GM technologijų?

Gaila, tačiau SAAB gamykla Švedijoje automobilių negamina jau nuo balandžio mėnesio, o darbuotojai paskutinius atlyginimus gavo spalį. Vienas po kito duris uždarinėja ir SAAB pardavimo salonai visame pasaulyje.

Primename, kad GM kompanijos pritarimas norint parduoti SAAB yra būtinas. Amerikiečiai valdo keletą itin svarbių technologijų ir patentų, naudojamų švediškuose automobiliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius