-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Harley-Davidson“ 2020 metų sezonas: naujos technologijos ir sugrįžtančios legendos

Nauji modeliai, naujos technologijos ir dar daugiau pasirinkimų klientams. Taip atrodo „Harley-Davidson“ asortimentas 2020 metų sezonui. Naujasis „Harley-Davidson Low Rider S“ 2020 metų modelių gamai suteikia agresyvumo ir išskirtines dinamines savybes. Taip pat pristatomas visiškai elektrinis „LiveWire“ modelis ir naujasis įspūdingas triratis „CVO Tri Glide“, rašoma pranešime.
„Harley-Davidson“
„Harley-Davidson“ / Gamintojų nuotr.

2020 metų sezone pasirodys „H-D Connect“ mobilaus ryšio paslauga tam tikriems „Harley-Davidson“ modeliams ir „Reflex Defensive Rider Systems“ (RDRS) saugumo sistemos, tarp kurių – sukibimo kontrolė ir pažangi stabdžių antiblokavimo sistema (ABS).

„Harley-Davidson“ 2020 metų sezone savo klientams pasiūlys naujus modelius, įrangą ir aksesuarus, kuriuose panaudojome savo neprilygstamą sugebėjimą suderinti stilių, galią ir technologijas. Taip pakeliame važiavimą motociklu į kitą lygmenį. Šiemet dar daugiau motociklininkų suteiksime dar daugiau pasirinkimo“, – sako „Harley-Davidson“ vyriausioji rinkodaros vadovė Heathera Malenshek.

„Harley-Davidson LiveWire“: nauja patirtis su motociklu

„LiveWire“ yra naujas ir visiškai elektrinis motociklas. Modelis jaudina ir provokuoja. Jame susipina galia, technologijos, prabangi išvaizda ir „Harley-Davidson“ pojūtis. Jis varomas nauju „H-D Revelation“ elektriniu varikliu, kuris leidžia „LiveWire“ modeliui staigiai greitėti vos pasukus akseleratorių. Tam nereikia nei sankabos, nei pavarų. Mažiausiai jis gali nuvažiuoti 158 km ir labiausiai tinka važinėjimui mieste. „LiveWire“ yra pirmasis iš daugelio „Harley-Davidson“ planuojamų elektrinių motociklų: gamintojas siekia tapti lyderiu motociklų elektrifikavime.

Naujasis „Low Rider S“ sujungia galią su gyvenimo būdu

Naujajame „Low Rider S“ motocikle pirmenybė teikiama galiai, tiksliam vairavimui ir kontrolei, kuri dera su tradiciniu „Harley-Davidson“ charakteriu. „Softail“ važiuoklę patobulino aukščiausios kokybės pakabos elementai, kurie leidžia važiuoti aštriai. Visa tai papildo galingas „Milwaukee-Eight 114“ variklis. Jo stilių įkvėpė individualizuotų motociklų tendencijos, todėl jis turi aukštą vairą, mažą vėjo aptaką, vienvietę sėdynę ir patamsintus elementus.

„Heritage Classic“ motociklas apvilko „Harley-Davidson Softail“ platformą tikra nostalgija. 2020 metų modelio stilius pasikeitė ir dabar patamsintas detales pakeitė šviesios, kurios turėtų patikti motociklininkams, dievinantiems ryškų „Harley-Davidson“ chromo spindesį. Dabar variklis, oro filtro dangtelis, ratai, žibintas, šakės, sparnų laikikliai, šoniniai dangteliai, konsolė ir stiklo laikiklis yra padengti chromu.„Heritage Classic“ varomas „Milwaukee-Eight 107“ varikliu ir yra identiškas 2019 metų modelio jėgainei.

Tarp pasirinkimų: rakinamos daiktinės, nuimamas stiklas, dviguba sėdynė su juodu atlošu keleiviui, greičio palaikymo ir stabdžių antiblokavimo sistemos (ABS). Taip pat bus galima rinktis iš „Vivid Black“ juodos, „Billiard Burgundy“ tamsiai vyšninės, „Silver Pine“ su „Spruce“ spalvų deriniu, bei „Billiard Red“ raudonos su „Vivid Black“ juodos deriniu.

Naujos technologijos

„H-D Connect“ paslauga veiks prenumeratos principu tam tikruose „Harley-Davidson“ modeliuose. Motociklininkai galės prie jų prisijungti su savo išmaniaisiais telefonais, naudodami „Harley-Davidson App“. Taip je galės sužinoto pagrindinę motociklo techninę informaciją. Be to savininkai galės stebėti motociklininko saugumą, įskaitant ir tokias situacijas, kai kažkas liečiasi prie motociklo. Čia veiks ir pagalbos vagystės atveju sistema.

„Reflex Defensive Rider Systems“ (RDRS) saugumo sistema sukurta taip, kad greitėjimo, lėtėjimo ir stabdymo metu leistų naudotis optimalia galia. Joje pritaikytos naujausios pakabos, elektroninio stabdžio ir galios paskirstymo kontrolės technologijos. RDRS bus standartinėje 2020 metų „LiveWire“, „Trike“, „Touring“ (išskyrus „Electra Glide Standard“ ir „Road King“ modeliuose) ir CVO modelių komplektacijoje.

Naujasis „Road Glide Limited“ ir „Touring“ modelių pasirinkimas

2020 metų sezone „Road Glide Limited“ modelis pakeičia „Road Glide Ultra“. Jame yra viskas, ko reikia rafinuotai kelionei: blizgūs sparnai, šildomos rankenėlės, „Slicer II Contrast Bright“ ratai ir naujas bakas bei sparnų apdailos. „Road Glide Limited“ yra ilgų kelionių dviems virtuozas, kuris turi aerodinamišką „Road Glide“ ryklio nosies formos aptaką su trimis angomis oro srautui, apsaugantį motociklininką nuo vėjo. Standartinis „Milwaukee-Eight 114“ variklis suteikia švelnų ir galingą pagreitį, o dvigubas „Daymaker“ LED žibintas užtikrina išskirtinį matomumą naktį.

Aukščiausios kokybės „Touring“ pakabos galinį amortizatorių galima reguliuoti viena ranka ir taip mėgautis švelniu bei užtikrintu važiavimu. Elektriniai susieti stabdžiai „Reflex“ su ABS sistema užtikrina patikimą stabdymą. „Boom! Box GTS“ informacinė sistema su spalvotu jutikliniu ekranu leidžia naudotis navigacija, komunikacijos funkcijomis ir klausytis muzikos.

2020 metų naujienose – naujas „Black Finish“ stiliaus pasirinkimas „Ultra Limited“ ir „Road Glide Limited“ modeliams. Jau iš gamyklos išvažiavęs modelis pasižymi tamsia išvaizda: patamsinti „Slicer II“ ratai, bakas, sparnų apdailos, milteliniu būdu dažyta jėgainė, dangteliai, išmetimo vamzdžiai, „Tour-Pak“ daiktinių vyriai, užraktai bei laikikliai, konsolė, kojų plokštelės, rankenos, spidometro apdailos, svirtelės, veidrodėliai, pavarų bei stabdžių svirtys, juodas LED „Daymaker“ žibintas, LED rūko žibintai (tik „Ultra Limited“) modelyje, priekinė šakė, variklio ir sėdynių apsaugos.

CVO modelis: „Harley-Davidson“ stiliaus ir dizaino viršūnė

Naujasis „CVO Tri Glide“ prisijungia prie „CVO Limited“ ir „CVO Street Glide“ – riboto leidimo serijos ir ypatingai rafinuotų motociklų. Jie sukurti išskirtinumo ieškantiems klientams. CVO modeliai pasižymi stipriai dėmesį atkreipiančiu stiliumi, pažangiomis technologijomis, išskirtiniais komponentais ir dėmesiu kiekvienai detalei. Visa tai sukurta ir surinkta pagal gamyklos standartus su „Harley-Davidson“ garantija. Šie motociklai turi pati didžiausią ir galingiausią variklį visoje „Harley-Davidson“ gamoje – „Milwaukee-Eight® 117“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius