-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Harley-Davidson“ pristato tris naujus motociklus

Praėjusių metų rudenį pristačiusi „H-D Street 750“ ir paskelbusi apie projektą RUSHMORE, Amerikos motociklų gamintoja savaitės pradžioje paskelbė apie tris naujus motociklus, kuriais dar labiau išplės savo motociklų asortimentą.
„Harley-Davidson Low Rider“
„Harley-Davidson Low Rider“ / Gamintojo nuotr.

Metų viduryje pasirodysiantys kieto retro stiliaus „Low Rider“, judrus „SuperLow 1200T“ ir „papiktintas“ „Street Bob Special Edition“ papildys didžiausią naujų modelių laidą per visą 110 metų „Harley-Davidson“ istoriją . 

„Tai buvo neįtikėtini metai“, – teigė EMEA viceprezidentas ir vykdomasis direktorius Robas Lindley. 

„Visų pirma projektas RUSHMORE, tada „H-D Street“, o dabar ir naujieji „Street Bob Special Edition“, „SuperLow 1200T“ ir „Low Rider“ – visa tai pasiekta atsižvelgiant į mūsų klientų poreikius ir pasiūlant jiems tai, ko jie nori. Kiekvienas mūsų modelis kurtas išnaudojant visą technologinį meistriškumą ir maištingą dvasią, kurią įkvepiame visiems savo naujiesiems „Harley“.

„Low Rider“

1977 m. „Harley-Davidson“ sukūrė patvarų, nebijantį purvo, nepaisantį ribų ir individualizuotą motociklą, jau tapusį legenda – tai „Low Rider“.

Šiandien šis vežlus požiūris grąžinamas, legendinį „Low Rider“ modelio vardą suteikiant visiškai naujam kelioniniam motociklui, kurio senas klasikinis įvaizdis dera su šiandienos naujovėmis. Poliruotas priekinio žibinto skydas ir originali juoda apdaila – kertiniai „Low Rider“ modelio stiliaus elementai. Nepailstantis „Twin Cam 103“ variklis pajudėjus nugriaudi prikimusiu garsu, kuris per susuktus priekinius vamzdžius sueina į „2-into-1“ išmetamųjų dujų vamzdį. Pakaba sukalibruota ilgoms kelionėms ir tiksliam valdymui, o dvigubi priekiniai diskiniai stabdžiai užtikrina galingą stabdymo jėgą. Nauja reguliuojama sėdynė ir pakeliamas vairas suteikia galimybę motociklą optimaliai pritaikyti individualiai. 

Gamintojo nuotr./„Harley-Davidson SuperLow 1200T“
Gamintojo nuotr./„Harley-Davidson SuperLow 1200T“

„SuperLow 1200T“

„Harley-Davidson“ tiesia kelią naujiems kelionių įspūdžiams su naujuoju „SuperLow 1200T“ – motociklu, kuriame suderinta judri važiuoklė, būtiniausios kelioninės funkcijos ir galia nukeliauti iki pat horizonto.

Nuimamas stiklas nuo vėjo, užrakinami kelioniniai krepšiai ir „Michelin Scorcher 11T“  padangos – standartinė šio motociklo įranga. Tvirtinimo vietose yra atkabinami priedų stovai ir atlošai, kad motociklą būtų lengva pritaikyti savo poreikiams. „SuperLow 1200T“ neatsilieka nuo lyderių dėl galingo 1200 cm3 „Evolution V-Twin“ variklio. Be to, šis motociklas yra 53,5 kg lengvesnis už lengviausią „Harley-Davidson Big Twin“ kelioninį motociklą, todėl yra lengviausias gamintojo siūlomas kelioninis motociklas. 

Gamintojo nuotr./„Harley-Davidson Street Bob Special Edition“
Gamintojo nuotr./„Harley-Davidson Street Bob Special Edition“

„Street Bob Special Edition“

Naujasis „Street Bob Special Edition“ – tai specialiai pritaikytas modelis, išsaugantis „Big Twin Street Bob“ ideją. 2014 metais jis grįžta su daugybe naujų akį traukiančių savybių, kurios žada dar daugiau galios ir stiliaus naujovių „Harley-Davidson“ motociklų savininkams visame pasaulyje. 

„Street Bob Special Edition“ maksimaliai išnaudotos maištingo „Harley-Davidson“ pritaikymo galimybės ir gaunamas išties įspūdingas rezultatas su galingu 1690 cm3 varikliu, 5 stipinų lietais ratlankiais ir unikalia dviejų atspalvių apdaila. Papildytas stilingu „Badlander“ dviviečiu pakeliamu balnu, naujais valdikliais ant rankenų, šis triukšmingas boberis tapo dar veržlesnės išvaizdos, kurią įvertins tikrą motociklų prigimtį vertinantys kelių entuziastai. 

Naujajame modelyje išsaugoti ir visi pagrindiniai „Big Twin“ stiliaus bruožai, įskaitant „nukirstą“ galinį sparną, „Fat Bob“ degalų baką. Šis modelis prasideda nuo padalytų penkių stipinų lengvojo lydinio ratų ir baigiasi juoda apdaila su kontrastingais akcentais. Plokščios rankenos pakeičia mažą vairą ir pažemina motociklininko sėdėsena, o dvivietė pakeliama „Badlander“ sėdynė pakeičia vienvietę ir suteikia glotnią, tiesią liniją nuo degalų bako iki pat galinio sparno. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius