Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Honda Jazz“ veidas tapo panašus į „Civic“

Naujasis „Jazz“, kitose rinkose žinomas „Fit“ vardu, dabar tapo panašus į „Civic“ modelį. Ne paslaptis, kad „Honda“ ilgai kūrė „Civic“ veidą ir dizainerių sprendimai pasiteisino, tad kam išradinėti dviratį iš naujo?
„Honda Jazz“
„Honda Jazz“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2015-ųjų metų „Honda Jazz“ aprūpintas 1,3 litro darbo tūrio „V-TEC Earth Dreams Technology“ varikliu. „Jazz“ modelis standartiškai bus pardavinėjamas su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže. Ši naujovė pakeis iki tol naudotą penkių laipsnių transmisiją arba CVT pavarą.

Naujasis „Jazz“ automobilis sukurtas taip, kad naujosios pakabos sistemos dėka juo būtų dar patogiau važiuoti ir vairuotojui, ir keleiviams.

2015-ųjų vasarą Europos pardavimų salonuose pasirodysiantis naujasis „Jazz“ naudos mažiau kuro ir bus dar galingesnis. Naujasis 1,3 litro i-VTEC benzino variklis kombinuojamas su šešių pavarų mechanine (vietoje ankstesnės penkių pavarų) arba CVT pavarų dėže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius