Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hyundai“ kooperuojasi su „Google“: automobiliuose atsiras daugiau telefono funkcijų

„Hyundai“ – pirmasis automobilių gamintojas, įdiegęs „Android Auto“, pristato šią išmaniąją technologiją Europai. Kaip buvo pranešta IAA 2015 parodoje, naujasis „Hyundai i40“ bus vienas iš pirmųjų automobilių Europos gatvėse, palaikančių „Google“ išmaniųjų telefonų ryšių sistemą.

Sąsaja yra puikiai pažįstama „Android“ vartotojams. Tai yra apgalvota: visas dizainas ir praktiškumas yra panašus į „Google“ išmaniojo telefono operacinę sistemą. Pavyzdžiui, „Android Auto“ programėlės pagrindinio meniu laukeliai yra panašūs į „Google Now“ korteles, pateikiančias pačią svarbiausią informaciją. 

Be „Google Maps“, „Android Auto“ taip pat siūlo daug pramoginių programėlių. Ji palaiko „Google Play Music“, populiarios muzikos siuntimosi paslaugą „Spotify“ ir daugybę „podcast“ turinio, radijo ir audio knygų programėlių. Nors „Android Auto“ neleidžia jums skaityti ar rašyti pranešimų vairavimo metu, programėlėje yra ir pranešimų programos „Skype“ ir „WhatsApp“. Programinė įranga gali garsiai perskaityti gaunamus pranešimus ir paversti diktuojamą atsakymą į įprastą tekstinį pranešimą.

Praktiškai visos „Android Auto“ funkcijos gali būti pasiekiamos balso komandomis, todėl nėra poreikio liesti ekraną, išskyrus balso atpažinimą pradedančio „g“ mygtuko paspaudimą. Kita vertus, analogiškas mygtukas yra ant naujojo „Hyundai i40“ vairo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius