-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išskirtiniai „Volkswagen“, „Audi“, BMW ir „Porsche“ parodoje „Westside Treffen 2016“

„Westside VW“ prasidėjo nuo būrelio draugų Vakarų Londone, kuriuos vienijo bendras dalykas – meilė VW grupės automobiliams. Dar ankstyvam devintajame dešimtmetyje po nuolatinio lankymosi įvairiuose renginiuose, tokiuose kaip Chelsea Cruise, GTI International, GTI klubo suvažiavimuose ir kt., ši grupė gerokai išaugo, o jų pačių technika susilaukdavo vis didesnio visuomenės dėmesio.
Išskirtinių automobilių šou „Westside Treffen 2016“
Išskirtinių automobilių šou „Westside Treffen 2016“ / Irmanto Arnausko nuotr.

„Westside“ automobiliai skynė laurus už geriausius „Volkswagen“ ir buvo publikuojami automanų žurnaluose – „Performance VW“, REVS ir kt., taip pat rodomi televizijos laidose. Po dvidešimties metų sėkmingo gyvavimo klubas nusprendė surengti ir savo šventę. Taip 2008 m. gimė pirmasis „Westside Treffen“, kuris vėliau jau tapo kasmetiniu.

Renginio populiarumas kasmet augo kartu su jo dalyvių skaičiumi ir dabar čia suvažiuoja jau ne tik vakarų londoniečiai, bet net užsuka svečių ir iš kitų šalių, kurie nori pademonstruoti savo išpuoselėtus automobilius ir pasivaržyti dėl geriausiojo titulo. Čia renkami geriausi skirtingų kartų „Golf“, „Polo“, „Jetta“, „Passat“, „Beetle“, „Corrado“ ir kt. VW automobiliai, taip pat geriausi „Audi“, BMW, „Porsche“ ir kt. markių modeliai.

Nors renginyje dominuoja VAGai, tačiau čia galima išvysti ir begalę kitų. Anot renginio organizatorių – „All cream is welcome“.

Kviečiame pasigrožėti! Daugiau Irmanto Arnausko nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius