Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italai nustebino: namelio ant ratų modulį rusiškam „batonui“ UAZ 452 pavadino „Matrioška“

Neaišku, kodėl italai pasirinko rusišką UAZ452 furgoniuką, tačiau būtent jam sukurtas komplektas leidžia per porą valandų įprastą automobilį paversti nameliu ant ratų.
Itališkas UAZ 452 namas ant ratų, vardu „Matrioška“
Itališkas UAZ452 namas ant ratų, vardu „Matrioška“ / Moltomeno iliustr.

Tikėtina, kad italus iš kompanijos „Moltomeno“ sudomino geros UAZ pravažumo savybės ir labai maža kaina, palyginti su konkurentais iš Vakarų Europos.

Komplektą, dėl tokio jo paprastumo, simboliškai pakrikštijo „Matrioška“ – atskiros detalės laisvai telpa viena į kitą ir viskas saugoma viename 75x80x175 cm dydžio konteineryje. Jis neužima daug vietos ir gali prisiglausti garaže arba pašiūrėje, rašo Trucker.

Priklausomai nuo užsakovo poreikių ir galimybių, jam gali būti pasiūlyti keli skirtingi komplektų variantai. Bet kokiu atveju jis gaus dvivietę miegamą lovą, nesunkiai paverčiamą pietų stalu ir dviem patogiais suoliukais.

Už lovos montuojama nedidelė virtuvėlė su 65 l tūrio šaldytuvu, dujine dviejų skylių plytele ir kriauklė su čiaupu, po ja įrengtas vandens rezervuaras su elektriniu siurbliu bei vieta dujų balionui.

Šiuo metu UAZ 452 Rusijoje kainuoja apie 8 000 eurų. „Matrioškos“ kainos, priklausomai nuo versijos, svyruoja nuo 7450 iki 8950 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius