-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Jaguar“ išrinktas geriausiu Didžiosios Britanijos prabangos prekės ženklu

Londone vykusioje apdovanojimų ceremonijoje „Walpole British Luxury Awards” automobilių gamintojas „Jaguar” įvardintas geriausiu Britanijos prabangos ženklu.
Rinkimų akimirka
Rinkimų akimirka / Organizatorių nuotr.

Apdovanojimus rengė „Walpole” – 160 Britanijos prabangos ženklų jungiantis aljansas, kurio tikslas remti britų inovacijas, dizainą ir aukštą paslaugų kokybę. 

„Jaguar” nominacija geriausio Britanijos prabangos prekės ženklo kategorijoje yra itin didelis pripažinimas visam „Jaguar Land Rover” koncernui. Tai yra tikrai pelnytas mano kolegų, kurie dirba dizaino, inžinerijos, gamybos ir rinkodaros srityse, pastangų įvertinimas” – teigia Jeremis Hicksas, „Jaguar Land Rover UK“ generalinis direktorius.

Anot „Walpole” direktorės Michelle Emmerson, „Jaguar” sujungia neeilines technines automobilio galimybes ir dizainą. „Šis sėkmės junginys atsispindi ir praėjusių metų „Jaguar” paskelbtuose finansiniuose rezultatuose, kurie yra geriausi bendrovės istorijoje. Tai yra įspūdinga Britanijos prabangos industrijos sėkmės istorija”, – pažymėjo ji.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Jaguar XE“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Jaguar XE“

„Jaguar” buvo išrinktas geriausiu Britanijos prabangos prekės ženklu itin garbios komisijos grupės, kurią sudaro: Jonathanas Akeroydas, „Alexander McQueen” generalinius direktorius, Michaelas Wardas, „Harrods” generalinius direktorius, Meribeth Parker, „Harper’s Bazaar/Hearst Magazines UK” vadovė bei Lucia Van Der Post, prabangos komentatorė.

„Jaguar Land Rover“ taip pat buvo nominuotas įmonių socialinės atsakomybės ir Didžiosios Britanijos prabangos prekės ženklo užsienyje kategorijose.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Jaguar XE“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Jaguar XE“

„Walpole” 1990 metais įkūrė garsios Didžiosios Britanijos bendrovės, tarp kurių buvo „British Airways”, „Coutts & Co”, „Financial Times” ir „Savoy Group”.  Asociacija pavadinta garsaus prekybos ministro ir menu globėjo sero Roberto Walpole’o (1676-1745) garbei. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius