-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jaguar Land Rover“ ruošia premjerą: kokią dykumą skros naujasis „Range Rover Sport“?

Didžiosios Britanijos automobilių gamintojas „Jaguar Land Rover“ paruošė dar vieną naujieną. Šių metų gegužės 10-ąją dieną viso pasaulio vairuotojams bus pristatytas trečiosios kartos prabangus ir sportiškas „Range Rover Sport“ modelis, rašoma pranešime.
Užuominos į naująjį „Range Rover Sport“
Užuominos į naująjį „Range Rover Sport“ / Gamintojo nuotr.

Pasaulinio pristatymo metu jo žiūrovai išvys naujojo SUV modelio debiutą. Užuomina apie jį – išankstinės nuotraukos. Naujasis „Range Rover Sport“ pratęs pirmtakų tradiciją leistis į gamintojų sugalvotą unikalų iššūkį.

Ankstesnių kartų „Range Rover Sport“ yra įveikę daugybę sudėtingų išbandymų, įskaitant rekordinio tempo užvažiavimą į žymiąją „Pikes Peak“ viršūnę, pirmąjį užfiksuotą vienos didžiausių smėlio dykumų pasaulyje Rub al Chalio, plytinčios Arabijos pusiasalio pietuose ir dar žinomos „Tuščiojo kvartalo“ (Empty Quarter) vardu, kirtimą ir pirmąjį automobilio pakilimą 999 laiptais į Tianmenio „Dangaus vartų“ kalną Kinijoje 2018 metais.

Pirmosios nuotraukos

Pirmosios naujojo modelio nuotraukos leidžia susidaryti įspūdį apie jo interjerą, sukurtą iš aukščiausios kokybės medžiagų. Automobilio salone suprojektuota jo dinamiškumo padiktuota erdvė sukuria įkvepiančią kelionėms atmosferą, ypatingą dėmesį skiriant sportiškai vairuotojo darbo vietai, architektūriniam lengvumui ir pabrėžtinam išbaigtumui.

Iš naujo sukurtas dinamiškiausias „Range Rover“ visureigių šeimos narys vėl suderino jo nesunkiai atpažįstamą stilių, išskirtines važiavimo kelyje galimybes ir pažangiausias skaitmenines bei važiuoklės technologijas.

Daugiau informacijos apie visų modelių premjeras ieškokite 15min rubrikoje Gazas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius