Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jaguar“ smulkias automobilių dalis iš Kinijos į JK gabena lagaminais

Dėl mirtino koronaviruso protrūkio sutrikus įprastoms tiekimo iš Kinijos grandinėms, Indijos grupės „Tata Motors“ valdoma britų automobilių gamintoja „Jaguar Land Rover“ smulkias automobilių dalis iš Kinijos į Didžiąją Britaniją gabena ... lagaminais, rašo britų verslo dienraštis „The Financial Times“.
„Jaguar“ ženkliukas
„Jaguar“ ženkliukas / Gamintojo nuotr.

„Esame iš Kinijos į Jungtinę Karalystę atskraidinę dalių lagaminuose“, – pareiškė „Jaguar Land Rover“ generalinis direktorius Ralfas Spethas, kurį cituoja „The Financial Times“ ir kitos britų žiniasklaidos priemonės.

Anot jo, „Jaguar Land Rover“ gamyklos Didžiojoje Britanijoje „šiai ir kitai savaitei yra aprūpintos dalimis“, tačiau tolesnei „bendrai gamybai kils rizika“, nes vėluoja tolesnių dalių pristatymas.

„Jaguar Land Rover“ – didžiausia Didžiosios Britanijos automobilių gamintoja – dalis paprastai gabena jūra ir tai paprastai trunka ilgiau, bet yra pigiau negu gabenti dalis oro transportu, pridūrė „The Financial Times“.

Dėl mirtino koronaviruso protrūkio Kinijoje su tiekimo grandinių sutrikimais teko susidurti įvairių sektorių užsienio bendrovėms.

Kinijos nacionalinė sveikatos komisija trečiadienį paskelbė, jog mirusiųjų nuo koronaviruso skaičius šalyje padidėjo iki 2,004 tūkst., o užsikrėtusiųjų padaugėjo iki 74,185 tūkstančio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius