Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeigu turite milijoną – pirkit šį „Porsche“!

Štai jums labai reta galimybė įsigyti ypatingai retą keturiais ratais varomą „Porsche 959“. Jis nėra pigus, bet vertas kiekvieno cento.
Porsche 959
Porsche 959 / autotrader.co.uk
Temos: 1 Porsche

Skaudi tiesa: mes neturime milijono eurų, ko gero, jūs irgi neturite. Tačiau jeigu mus skaito nors vienas žmogus, turintis ir norintis išleisti savo milijoną eurų automobiliui – štai mūsų rekomendacija. Pirkite šį automobilį (skelbimą rasite paspaudę čia).

Kodėl? Todėl, kad tai vienas iš 300 kada nors pagamintų „Porsche 959“ ir jis nuvažiavęs viso labo apie 35 000 kilometrų (tikėkimės, kad niekas ridos „neatsuko“).

Kadangi tai vienas iš 300 kada nors pagamintų 959 modelių, jį nusipirkę jūs galėsite jaustis ypač išskirtiniu. Automobilis varomas visais keturiais ratais, kas tuo metu buvo iš „kosmoso srities“. Nors automobilis nuo konvejerio nuriedėjo 1987 metais, jis yra velniškai greitas. Gale sumontuotas 2,9 litro darbo tūrio variklis generuoja 444 arklio galias, greičio rodyklė nustoja kilti ties maždaug 312 km/val. atžyma, o iki 100 km/val. įsibėgėja per 3,7 sekundes! Tai greičiau už naujausią BMW M5. Savo laiku šis „Porsche“ pripažintas greičiausiu automobiliu, leidžiamu vairuoti gatvėje.

Taigi, automobilis ypač retas, greitas, gražus (skonis draugų neturi). Ar jis vertas jūsų milijono eurų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius