Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jogaila Morkūnas pirmą kartą renkasi automobilį ne pagal spalvą

Šeimos pagausėjimo laukianti Jogailos ir Indrės Morkūnų šeima pamažu pradeda dairytis erdvesnio automobilio. „Volkswagen“ atstovai šeimai davė išbandyti naująjį visureigį „Tiguan Allspace“. Kadangi J.Morkūnui organizuojant renginius tenka važinėti įvairiais Lietuvos keliais, pramogų verslo atstovas nusprendė automobilį išmėginti ekstremaliomis sąlygomis – kalvotuose užmiesčio pušynuose. Ir liko maloniai nustebintas.
J. Morkūnas išbando „Volkswagen Tiguan“ ekstremaliomis sąlygomis
J. Morkūnas išbando „Volkswagen Tiguan“ ekstremaliomis sąlygomis / 15min nuotr.

Jogaila Morkūnas pripažino, kad itin nemėgsta šalčio ir vairuoti žiemą – nestabilumas kelyje jį varo iš proto. Tačiau „Tiguan Allspace“ panašu, pritaikytas bet kokioms aplinkos sąlygoms. Ekrane galima pasirinkti vairavimo aplinkybes – slidžios kelio dangos, bekelės, žvyro.

Automobilis įvairiais garsais perspėjo apie visas arti kelio augančias pušis ir kelyje išlindusias jų šaknis, tačiau sėkmingai įveikė visas kliūtis ir stačias įkalnes.

VIDEO: Jogaila Morkūnas pirmą kartą renkasi automobilį ne pagal spalvą

Su šiuo visureigiu buvo lengva apsisukti ne tik sausakimšoje prekybos centro automobilių aikštelėje, bet ir miške: kameros įrengtos ne tik automobilio gale, tačiau ir ant kiekvieno galinio vaizdo veidrodėlio, todėl net nereikia į juos žvalgytis.

Sukantis šalia vairuotojo esantis ekranas rodo vaizdą iš viršaus. J.Morkūnas juokauja, jog turint tokį vaizdą galima „grybauti neišlipus iš automobilio“. Gal tai funkcija specialiai lietuviams?

Automobilis – vokiečių gamybos ir iki skausmo tvarkingas. Jei vairuotojas ne toks, automobilis viską apgalvoja už jį.

„Važiuojant į Zarasus mėginau aplenkti kitą automobilį. Užfiksavęs punktyrinę liniją, šis džipas mane grąžino atgal – neleido lenkti, nes nerodžiau posūkio“, – jį nustebinusį automobilio elgesį prisimena J.Morkūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius