Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keičiasi „Groupe Renault“ valdžia

Siekdamas reaguoti į besikeičiančią automobilių pramonę, patenkinti klientų lūkesčius ir pagerinti veiklos efektyvumą ir pelningumą, Thierry Bolloré, „Groupe Renault“ generalinis direktorius, keičia vykdomojo komiteto sudėtį, rašoma pranešime.
„Renault Megane R.S.“
„Renault Megane R.S.“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Renault“

„Groupe Renault“ vykdomojo komiteto sudėtis nuo šių metų balandžio 1 d. atrodys taip.

Clotilde Delbos, „Groupe Renault“ vyriausiasis finansų direktorius ir „RCI Banque“ valdyba narys tampa vidaus kontrolės vadovu.

Philippe Guérin-Boutaud tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nariu. Jis tęs „Groupe Renault“ kokybės ie klientų pasitenkinimo vadovo pareigas.

Ali Kassaï skiriamas produktų planavimo ir programų vykdomuoju viceprezidentu. Jis keičia Bruno Ancelin, kuris išeina į pensiją. Jis taip pat tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nariu.

François Renard tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nariu. Jis tęs darbą „Groupe Renault Global” marketingo vadovo pareigose.

François Roger tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nariu. Jis tęs „Groupe“ žmogiškųjų išteklių vadovo pareigas. Jis taip pat yra atsakingas už grupės prevencijos ir apsaugos departamento ir nekilnojamojo turto skyrių veiklas.

Véronique Sarlat-Depotte tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nare. Ji tęs savo pareigas kaip Aljanso vykdomoji pirkimų viceprezidentė ir Aljanso pirkimų generalinė direktorė.

Laurens van den tampa „Groupe Renault“ vykdomojo komiteto nariu. Jis tęs korporacinio dizaino vadovo pareigas.

Frédéric Vincent tampa „Renaulte Renault“ vykdomojo komiteto nariu. Taip pat tęs „Renault“ skaitmeninių sistemų pirmininko ir „Groupe Renault“ informacinių sistemų bei pokyčių vadovo pareigas.

„Su šios naujos komandos, kuria remsiuosi, ir visų „Groupe Renault“ darbuotojų palaikymu, mes įveiksime elektros, junglumo ir autonomiškumo iššūkius jau rytoj “, – sakė „Groupe Renault“ generalinis direktorius Thierry Bolloré.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius