Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kompanija rimtai svarsto apie elektrinę legendos ateitį: ar pirktumėte elektrinį „DeLorean“?

Viena ypač svarbi sritis, kalbant apie automobilius, yra jėgos pavara. Variklis, kurį iš pradžių planavo naudoti „DeLorean Motor Company“ (DMC), atitiko 2022 m. reikalavimus, tačiau šiame etape nėra daug prasmės daryti tai, kas yra taip arti savo egzistavimo pabaigos. Taigi, o kaip su elektrine jėgos pavara?
Kultinis automobilis „DeLorean“, kuriuo filme „Atgal į ateitį“ buvo keliaujama laiku
Kultinis automobilis „DeLorean“, kuriuo filme „Atgal į ateitį“ buvo keliaujama laiku / „Scanpix“ nuotr.

Jau beveik penkeri metai, kai DMC kurpia planą pradėti kurti savo bendravardžio „DeLorean“ kopijas naudojant šiuolaikinius patogumus.

Šie planai, matyt, priklausė nuo Nacionalinės greitkelių eismo saugumo administracijos (NHTSA), įgyvendinančios reglamentą, leidžiantį nedidelio tūrio transporto priemonių gamintojams pradėti pardavinėti mažiausiai 25 metų senumo automobilių kopijas.

Visiškai nieko nestebina, kad agentūra skyrė ypatingai daug laiko šiam klausimui spręsti. Tačiau neseniai buvo baigti galutiniai reglamentai, kurie atvėrė kelią tokioms kompanijoms kaip DMC judėti pirmyn su planais, kurie pastaruosius kelerius metus rinko dulkes ant lentynos.

Problema ta, kad likęs pasaulis pajudėjo toliau. Kai kurie tiekėjai nuo pandemijos pradžios nebedirba, o kiti nebesidomi mažos apimties komponentų gamyba. Dar blogiau, kad kai kurie pagrindiniai kontaktai, kuriuos DMC užmezgė kitose įmonėse, išėjo į pensiją arba dirba kitur.

VIDEO: Visuomenei pristatytas istorinis automobilis DeLorean DMC-12

Trumpai tariant, DMC turi daug ką pasivyti.

DMC teigė, kad dabar svarsto apie savo elektrinį „DeLorean“ variklį. Einant EV maršrutu, būtų lengviau naršyti „išmetamųjų teršalų labirinte“ ir tikrai džiugina futuristinė atmosfera, kurią automobilis turėjo nuo pat savo debiuto ir vėlesniais filmo „Atgal į ateitį“ laikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius