Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lamborghini“ ir „Bentley“ pristabdo visureigių kūrimą

Panašu, kad „Volkswagen“ nutarė kiek sumažinti išlaidas ir jiems priklausančių „Lamborghini“ ir „Bentley“ kompanijų vadovams liepė suveržti diržus. Kitaip tariant, jiems teko pristabdyti visureigių kūrimą.
„Lamborghini Urus“ koncepcija
„Lamborghini Urus“ koncepcija / Gamintojo nuotr.

Nepaisant to, kad tiek „Lamborghini Urus“, tiek ir „Bentley EXP 9 F“ sulaukė teigiamos nuomonės iš VW vadovybės, dėl noro sutaupyti liepiama pristabdyti šių modelių kūrimą. „Bentley“ žada nepasiduoti ir rengiasi „EXP 9 F“ projektą siūlyti pakartotinai. Tuo tarpu „Lamborghini“ taip pat nesiruošia iš anksto sukrauti įrankius ir žada tęsti „Urus“ kūrimą, kol to neuždraus „Volkswagen“. Akivaizdu – abi kompanijos nori visureigių.

Galutinio ir oficialaus sprendimo tikimasi sulaukti jau lapkričio 23 dieną. Tą dieną susirinks visi „Volkswagen“ vadovai, kurie tvirtins kitų metų biudžetą. Šio susirinkimo metu bus sprendžiamas biudžetas skirtas įrangai, automobilių kūrimui ir gamykloms. Skelbiama, kad dėl prastėjančios ekonominės situacijos, „Volkswagen“ labiau nori kurti ekonominius, o ne prabangius ir brangius automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius