-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvą pasiekęs naujas „Audi A6“ kol kas siūlomas tik su itin galingais varikliais

Pažangiausios technologijos, net kelios inovacijos automobilių segmente, elegantiškos formos ir daugybė išskirtinumų – būtent toks yra naujasis „Audi A6“. Su šiuo modeliu jau nuo šiandien galima susipažinti Audi salonuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Naujasis „Audi A6“ – aštuntos kartos populiarios verslo klasės sedanas, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Lietuvą pasiekė naujas „Audi A6“ modelis
Lietuvą pasiekė naujas „Audi A6“ modelis / Bendrovės nuotr.

Naujojo „Audi A6“ lietimui jautri MMI valdymo sistema yra pavyzdinė kalbant apie intuityvų valdymą ir itin pažangias pritaikymo galimybes. Automobilio parametrų nustatymai parenkami kiekvienam vairuotojui ir galima išsaugoti net septynis skirtingus profilius, kuriuose galima parinkti iki 400 individualių nustatymų. Naujasis „Audi A6“ siūlo itin daug jungiamumo sprendimų, užtikrinančių maksimalų saugumą, patogumą ir pritaikymą vartotojui.

Turėdamas naujausias vairuotojo pagalbines sistemas, „Audi A6“ yra etaloninis verslo klasės automobilis. Šios sistemos apima ir naująją nuotolinio automobilio statymo aikštelėse bei garažuose sistemą, kuri taps prieinama jau šiais metais. Naudojantis telefone esančia „myAudi“ programa bus galima nustatyti, kad automobilis pats įvažiuotų ar išvažiuotų iš stovėjimo vietos arba garažo

Vairuotojo pagalbinės sistemos apima ir naują važiavimo sankryžose pagalbą, taip pat prisitaikančią važiavimo pagalbą, kuri ne tik palaiko greitį ir atstumą, bet ir švelniai koreguoja važiavimą eismo juosta. Taupyti degalus padeda taupaus važiavimo pagalba.

Standartinės progresyvios ir sportiškos vairo sistemos atsakas tapo dar tikslesnis, kai ratai pasukami didesniu kampu, o nauja pakabos sistema užtikrina dar intuityvesnį automobilio valdymą. Naujo A6 manevringumą užtikrina dinaminė visų vairuojamųjų ratų sistema.

Lietuvoje „Audi A6“ siūlomas su dviem galingais varikliais – 3 l darbinio tūrio su turbobenzininiu su 360 AG ir 3 l darbinio tūrio turbodyzeliniu su 286 AG. Visi varikliai turės dalinę hibridinę technologiją (MHEV). Kitų variklių pasirinkimas bus prieinamas šių metų gale – kitų metų pradžioje.

Lietuvoje esančiuose Audi salonuose „Audi A6“ kaina prasideda nuo 56 800 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius