Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ atskleidė techninius S63 AMG kupė duomenis

Siurprizų čia nesitikėkite: S klasės AMG kupė po variklio gaubtu turės tą pačią jėgainę kaip ir S klasės sedanas. 5,5 l V8 jėgainė išvysto 585 AG ir 900 Nm ir didelį prabangų kupė iki 100 km/val. privers įsibėgėti per 4,3 sek. Maksimalus šio modelio greitis, kaip ir daugumos kitų galingų automobilių, apribotas elektroninškai iki 250 km/val.
„Mercedes-Benz S63 AMG“
„Mercedes-Benz S63 AMG“ / „Mercedes-Benz“ nuotr.

Renkantis S 63 AMG, galima bus kupė modelį įsigyti ir su visų varančių ratų „4Matic“ transmisija – tada dvidurė prabanga iki šimto km/val. šaus per 3,9 sek. „Mercedes-Benz“ pranešime teigiama, kad S 63 AMG yra 65 kg lengvesnis, tačiau 40 AG galingesnis nei jo pirmtakas, CL 63 AMG.

AMG pasistengė siekdami suteikti manekenės figūrą sunkiasvorei S klasės kupė. Teigiama, kad automobilis tapo lengvesnis dėl naujos stabdžių sistemos, lengvesnio ličio jonų akumuliatoriaus bei „kaltinių“ 19 colių skersmens ratlankių. Taip pat, dauguma automobilio išorės detalių yra pagaminta iš aliuminio – tai ne tik mažina svorį, bet ir apsaugo nuo rūdžių.

S 63 AMG kupė galios ir svorio santykis – 3,41 kg/AG, tad jis ne tik greitas, bet ir sąlyginai ekonomiškas. Gamintojas teigia, kad vidutinės S 63 AMG degalų sąnaudos yra 10,1 l/100 km. Praktiškai kaip ir tautos automobilio passato, ar ne?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius