-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ deklaruoja pristatę MPV segmento lyderį – „Viano“

Miuncheno Olimpiniame komplekse pristatytas naujasis V klasės „Mercedes-Benz“. Pasaulinės premjeros metu naujausias ir didžiausias „Mercedes“ šeimos narys pristatytas 450 svečių akivaizdoje.
„Mercedes Viano“
„Mercedes Viano“ / „Mercedes” nuotr.

Už prabangą ir inovacijas – 150 tūkstančių litų

Į MPV automobilių segmentą naujasis V klasės „Mercedes“ įnešė naujausias dizaino, komforto, universalumo, ekonomiškumo ir saugumo madas.

Naująjį modelį klientai Vokietijoje galės užsisakyti nuo kovo 6-osios. Prekyba jais prasidės gegužės pabaigoje. Automobilį bus galima įsigyti už 148 tūkstančius litų. Į šią sumą neįskaičiuoti mokesčiai.

Vokiečiai teigia, kad V klasės „Mercedes“ šio automobilių segmento gerbėjams galės pasiūlyti tiek, kiek nė vienas kitas gamintojas šiuo metu negali duoti savo klientams.

V klasės kūrinys aprūpintas automatine pagalbos vairuotojui sistema pučiant šoniniam vėjui. Kartu su vairuotojo dėmesio kontrolės sistema šios naujovės bus diegiamos kaip standartinė įranga.

„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“
„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“

Taip pat naujajame modelyje apstu kitų sistemų, palengvinsiančių gyvenimą vairuotojams. Stebėti aplinką vairuotojui padės 360 laipsnių kampu filmuojančios kameros, aktyvi automobilio statymo sistema, sklandų ir ekonomišką važiavimą garantuos „7G-TRONIC PLUS“ automatinė pavarų dėžė.

Automobilio salone keleiviai galės mėgautis naujausios kartos multimedijos sistema. Ją kontroliuoti bus galima lietimui jautraus ekrano pagalba. Siekiant sukurti komfortą, nesunkiai galima keisti galinių sėdynių konfigūraciją ir išdėstymą – įdėti sėdynes, skirtas dviem arba trims keleiviams.

Dyzelinių variklių gama

V klasės modelis bus siūlomas su trimis turbodyzeliniais varikliais. 2,1 litro darbo tūrio agregatai bus siūlomi trijų skirtingų galingumų – 136, 163 ir 190 arklio galių.

„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“
„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“

„V klasės „Mercedes“ demonstruoja, kad elegancija ir dinamiškumas gali būti įmanomas net ir XXL dydžio automobilyje. Šis naujas kūrinys turėtų patikti tiems, kuriems reikia didelio automobilio, o nuo MPV klasės modelių juos iki šiol atbaidydavo šios kategorijos automobilių stilius ir važiavimo kokybė“, – sakė „Mercedes-Benz Vans“ skyriaus vadovas Volkeris Mornhinwegas.

Būsimus pirkėjus skirsto į kategorijas

Gamintojas tvirtina, kad potencialius V klasės automobilių užsakovus galima suskirstyti į tris kategorijas. Pirmojoje – šeimos, turinčios du ar daugiau vaikų ir mėgstančios aktyvų laisvalaikį, gyvenimo būdą ir balansą tarp darbo ir šeimyninio gyvenimo.

„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“
„Mercedes” nuotr./„Mercedes Viano“

Antrajai užsakovų kategorijai „Mercedes“ priskiria asmenis, kurie aktyviai sportuoja ir kartu su savimi gabenasi didelį kiekį įrangos. Anot gamintojo, tokiems klientams dažnai reikia pakankamai erdvaus, bet tuo pačiu ir išvaizdaus automobilio.

Kaip trečią užsakovų dalį „Mercedes“ įvardija viešbučius, kuriems reikia transporto vežioti labai svarbių asmenų delegacijas. Gamintojo teigimu, komfortiškas ir aukštos kokybės transportas net ir išrankiausių keleivių tikrai nenuvils.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius