Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ – išliekamosios vertės lyderiai

„Mercedes-Benz“ E-klasė ir SLS AMG pažymi mažiausiu nuvertėjimu savo segmentuose – Vokietijos žurnalas „Focus online“ įvardino juos „2014-ųjų išliekamosios vertės čempionais“.
„Mercedes-Benz“ – išliekamosios vertės lyderiai
„Mercedes-Benz“ – išliekamosios vertės lyderiai / Gamintojo nuotr.

Dar daugiau, 2010-ųjų metų modelių tyrime, kurį atliko žurnalas apie automobilius „Auto Bild“, 2010-ųjų Mercedes-Benz automobiliai įvertinti kaip išlaikantys aukščiausią vertę ir suteikiantus juntamą ekonominį efektą.

Remiantis „Focus Online“ išliekamosios vertės prognoze, „Mercedes-Benz E 200 CDI BlueEFFICIENCY“ po trejų metų bus mažiausiai nuvertėjęs vidutinės viršutinės klasės automobilis. Būdamas vertas 53,5% dabartinės naujo egzemplioriaus kainos jis nesunkiai užėmė pirmąją vietą šiame svarbiame segmente. Kalbant apie absoliutinį įvertinimą, savo segmente „Mercedes-Benz“ taip pat praranda mažiausiai vertės.

Tuo tarpu „Mercedes-Benz SLS AMG“ gerbėjai po trejų metų vis dar turės sumokėti už jį 59% naujo egzemplioriaus kainos. Taigi nuostabioji „Žuvėdra“ pasižymi ne tik naujausiomis technologijomis, neįtikėtina galia ir jaudinančiais važiavimo pojūčiais, tačiau yra puikus finansinis sprendimas. Prisiminę istoriją pamatysime, kad šiais laikais aukščiausia kaina mokama būtent už legendinę šeštojo dešimtmečio „Žuvėdrą“.

„2014-ųjų išliekamosios vertės čempionų“ sąrašas sudarytas Sarbriukene (Saarbruecken) įsikūrusio rinkos tyrimų instituto „Baehr & Fess Forecast“ analizės pagrindu. Ši itin autoritetinga kompanija jau daug metų kaupia gausią duomenų bazę ir naudodamasi ja reguliariai nustatinėja naudotų automobilių išliekamąją vertę. „Focus Online“ domėjosi koks automobilis turėtų didžiausią išliekamąją vertę, jei jis būtų nupirktas 2010-ųjų, o parduotas 2014-ųjų spalio mėnesį.

Šių metų pradžioje žurnalas apie automobilius „Auto Bild“ suteikė „Vertės čempionų 2010“ vardus „Mercedes-Benz“ E, C, S ir R klasėms, kurių išliekamoji vertė atitinkamuose segmentuose buvo didžiausia. Jo pasirinkimą patvirtina įvairių tyrimų rezultatai, parodantys, kad „Mercedes-Benz“ automobiliai nuolat yra tarp išlaikančių didžiausią išliekamąją vertę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius