-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų automobilio 2015“ karavanas užsuko ir į Lazdijus

Ketvirtadienio pavakarę konkurso „Metų automobilis 2015“ vertinimo komisija ir kviestiniai svečiai dvi dešimtis pačių įdomiausių, automėgėjų dėmesį labiausiai traukiančių keturračių nuvairavo į Lazdijus.
„Metų automobilis 2015“ rinkimai
„Metų automobilis 2015“ rinkimai / „Visus Bonus“ nuotr.

Miesto centrinėje aikštėje išrikiuotus konkurso dalyvius jau antrus metus turėjo progą patyrinėti miesto ir apylinkių gyventojai. Nepaisant lietaus, po pusvalandžio perėjusio į sodrią šlapdribą, susirinkusieji mielai ganė akis į žvilgančius, naujus automobilius. Juos labiausiai domino automobilių kainos, variklių galingumas ir kitos naujovės, kurių gausu naujausiuose automobiliuose. 

Vertinimo komisijos nariai ne tik noriai atsakinėjo į susirinkusius dominusius klausimus, bet ir tapo savotiškais patarėjais besidairantiems automobilio. Ne tik jaunieji lazdijiečiai, bet ir jų tėveliai noriai įsijungė į improvizuotą viktoriną apie konkurse dalyvaujančius automobilius. 

„Visus Bonus“ nuotr./„Metų automobilis 2015“ rinkimai
„Visus Bonus“ nuotr./„Metų automobilis 2015“ rinkimai

Nemenka jų dalis savo žiniomis bei išprusimu gerokai nustebino vertinimo komisijos narius, o didžiausi orakulai prisiminimui apie šį susitikimą išsivežė atminimo suvenyrus, irgi glaudžiai susijusius su konkurso atributika.

Tačiau bene didžiausia eilė nusitęsė prie „Citroen C4 Cactus” automobilio, su kuriuo žiūrovai galėjo varžytis automobilinio smiginio varžybose, kurias surinkęs 70 taškų laimėjo Arūnas Bacevičius, pranokęs Gintautus Salantą ir Urboną. 

„Visus Bonus“ nuotr./„Metų automobilis 2015“ rinkimai
„Visus Bonus“ nuotr./„Metų automobilis 2015“ rinkimai

Viešnagę Lazdijuose vainikavo ko gero pirmosios Lietuvoje ir šiame mieste elektromobilio „Nissan Leaf“, kurį vairavo konkursą rengiančio Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas ir šio projekto kuratorius Valdas Valiukevičius, ir galingojo monstro „Jaguar F-Type Coupe”, prie kurio vairo sėdo TV laidos „Autopilotas” vedėjas Ramūnas Fetingis, super drago varžybos.

Apgulę trasą lazdijiečiai juokavo, jog jiems ši atrakcija panašėja į kiškio lenktynes su ežiu, tačiau reikėjo matyti jų ištįsusius veidus, kai trumpoje ir slidžioje trasoje puse korpuso pirmas finišo liniją kirto elektromobilis.

Taigi, „Metų automobilio 2015” konkursas nestokoja naujovių ir staigmenų, kurių, tikimasi, bus dar ne viena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius