Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų automobilio 2018“ komisija apie „Alfa Romeo Stelvio“: italai pasistengė kaip reikiant

Lapkričio 6 d. Lietuvoje 21-ąjį kartą prasidėjo konkursas „Metų automobilis 2018“. Konkurse, kurio finalas numatytas gruodžio 2 d., dalyvauja 34 skirtingi automobiliai, o juos vertina 10 komisijos narių.

Viena jų, išsakiusi nuomonę apie naują „Alfa Romeo Stelvio“, Ilona Steponėnė, portalo Lrytas.lt „Auto“ rubrikos redaktorė. Jos nuomone, gamindami pirmąjį savo visureigį „Alfa Romeo“ specialistai pasistengė kaip reikiant.

„Jis tikrai labai sportiškas. Iki 100 km/val. automobilis pagreitėja per 5,7 sek. ir tai tikrai labai geras rezultatas visureigiui“, – kalba komisijos narė.

Ji pabrėžia, kad modelio gamybai buvo panaudota ta pati bazė, kaip ir pernai pristatytam „Giulia“ modeliui. Tad visureigis lengvai valdomas, turi nedidelį jautrų vairą, greitai į vairuotojo norus reaguojančią važiuoklę, o drauge – išlaiko visus visureigiams būdingus privalumus.

Portalo 15min lankytojų balsas šiemet lems, kas taps „Tautos automobiliu 2018“. Balsuoti už patinkantį modelį galite apklausoje žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius