-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mitsubishi“ pardavinės ribotos serijos „Lancer EVO“ modelį

„Mitsubishi“ pranešė apie planus Didžiosios Britanijos rinkai pasiūlyti pačią galingiausią „Lancer EVO“ versiją. Čia bus parduota vos 40 dešimtosios kartos modelio vienetų
„Mitsubishi Lancer EVO FQ-440 MR“
„Mitsubishi Lancer EVO FQ-440 MR“ / „Mitsubishi” nuotr.

Parduos vos 40 vienetų

„Mitsubishi“ savo ribotos serijos kūrinį pakrikštijo „FQ-440 MR“ vardu. Gamintojas atskleidžia, kad pats galingiausias kada nors gamykloje sukurtas EVO bus dažomas tik baltai, turės 18 colių ratlankius, o jo komplektacija bus itin gausi tokia įranga, kurią anksčiau įsigyti buvo galima tik papildomai atvėrus piniginę.

Automobilio salone puikuosis „Recaro“ sėdynės, „Rockford Fosgate“ aukščiausios kokybės garso sistema, sportiškas vairas su galimybe valdyti garso ir kruizo kontrolės sistemas. Taip pat EVO bus aprūpintas navigacijos sistema su septynių colių ekranu. Variklį paleisti ir sustabdyti bus galima mygtuko pagalba.

Pasiekė 440 arklio galių

Automobilio pavadinimas skelbia apie ribotos serijos EVO galingumą. „Mitsubishi“ šią galią pasiekė sumontuodamas HKS turbiną, įdiegdamas pralaidesnius purkštukus, patobulindamas išmetimo ir įsiurbimo sistemas. Taip pat perprogramuotas ir automobilio kompiuteris. Po šių patobulinimų benzininis agregatas į keturis ratus perduos net 440 arklio galių ir 558 Nm sukimo momentą.

Gamintojas šį modelį pardavinės tik Didžiojoje Britanijoje ir čia jo kaina litais sieks 207 tūkstančius. EVO suteikiama 3 metų arba 36 tūkstančių mylių garantija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius