Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas naujasis „Volkswagen“ komercinis transportas

Antradienio popietę „Moller Auto Savanoriai“ Vilniaus regiono klientams pristatė svarbią naujieną - pilnai atsinaujinusią „Volkswagen“ komercinio transporto gamą.
„Volkswagen Transporter“ (T6)
„Volkswagen Transporter“ (T6)

Svečių dėmesio laukė net keturi nauji „Volkswagen“ modeliai. T6 paletės atstovai: „Transporter“, „Caravelle“, „Multivan“ ir Lietuvos rinkoje gerai pažįstamas bei puikiai vertinamas „Volkswagen Caddy“ modelis.

Šventė prasidėjo nestandartiškai. Iš „Volkswagen“ automobilių netikėtai iššokę gatvės gimnastikos komandos „Project Mayhem“ vaikinai susirinkusius svečius pribloškė įspūdingais jėgos triukais.

Sveikindamas svečius, „Moller Auto Savanoriai“ vadovas Linas Vytautas Karlavičius džiaugėsi, kad naujaisiais modeliais galės nustebinti „Volkswagen“ gerbėjus.

„Volkswagen“ komercinis transportas iš tikro žengia į naują erą, kai iš šio tipo automobilių klientas tikisi ne tik praktiškumo, bet ir komforto, saugumo bei išskirtinio dizaino. Džiaugiamės, kad naujasis T6, kaip ir kiekviena ankstesnė jo karta pranoksta savo laikmečio ir rinkos poreikius.“

Naujasis „Transporter“ sulaukė naudingų patobulinimų ir naujovių viduje. Automobilio priekinis stiklas nuo šiol bus šildomas, adaptyvi kruizo kontrolė (patobulintas autopilotas), taip pat sistema „Dynamic Cruise Control“ (liet. – dinaminė važiavimo kontrolė), kuri siūlo tris važiavimo pasirinkimus – komfortišką, normalų ir sporto.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Kaip ir visi „Transporter“ pirmtakai, automobilis bus kuriamas dviejų tipų: komercinis ir keleivių pervežimui („Multivan“). Atrodo, kad kelionės „Multivan“ automobiliu bus dar patogesnės ir jaukesnės.

Variklių pasirinkimas – ganėtinai platus. Tinkamą agregatą galėsite pasirinkti iš 2 litrų darbo tūrio dyzelinio variklio, kuris turės keturias modifikacijas, išvystančias 83, 101, 150 ir 204 arklio galias, o taip pat galėsite rinktis ir analogiško litražo benzininį variklį su 148 arba 201 arklio galiomis.

Nereikia pamiršti ir „Volkswagen Caddy“, kuris tapo dar gražesnis, saugesnis, o taip pat ir „žalesnis“. Tiesioginis „Ford Transit Connect“ konkurentas sulaukė dizaino pertvarkymų tiek išorėje, tiek viduje, o taip pat Euro-6 standartus atitinkančius variklius.

Taip pat, įmonės atstovai tikina, kad netolimoje ateityje turėtų pasirodyti „Caddy“ su „BlueMotion“ varikliu, kuris nuvažiavęs 100 kilometrų suvartos vos 4 litrus dyzelino.

„Caddy“ nuo šiol pirkėjai rinksis iš trijų variklių variantų pasiūlymų. Visi jie bus dyzelinu varomi, keturių cilindrų varikliai, išvystantys 74, 101 ir 148 arklio galias. Taip pat, įmonės atstovai tikina, kad netolimoje ateityje turėtų pasirodyti „Caddy“ su „BlueMotion“ varikliu, kuris nuvažiavęs 100 kilometrų suvartos vos 4 litrus dyzelino.

„Naujojo „Volkswagen Caddy“ svarbiausios savybės – dizainas, patvarumas, saugumas, efektyvumas, naujų technologijų gausa, išskirtinė vairavimo dinamika, universalumas ir komfortas.“ – teigė „Moller Auto Savanoriai“ komercinio „Volkswagen“ transporto pardavimo vadovas Laurynas Žukauskas.

Nuo šios savaitės „Moller Auto Savanoriai“ specializuotoje komercinio transporto zonoje Jūs gyvai galite apžiūrėti visus pristatytus naujuosius „Volkswagen“ modelius bei susipažinti su kitais specializuoto „Volkswagen“ transporto automobiliais, kurie gali būti pritaikyti ir sukomplektuoti pagal pačius įvairiausius verslo poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius