Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Volkswagen motorsport“ žaisliukas – 375 AG „Polo WRC“

„Volkswagen“ laimėjo pirmus tris 2016-ųjų pasaulio ralio čempionato (WRC) etapus, tačiau panašu, kad tai nesustabdė koncerno ambicijų ir „Volkswagen“ jau ruošia naują automobilį 2017-ųjų sezonui bei parodė jo konceptą.
„Volkswagen Polo R WRC“ konceptas
„Volkswagen Polo R WRC“ konceptas / „Volkswagen“ nuotrauka

Pasak gamintojo atstovų, naujasis „Polo WRC“ bus dar didesnis, greitesnis, galingesis, o tuo pačiu lengvesnis ankstesnio „Polo WRC“ įpėdinis, kurį vairuojantis Sebastienas Ogier skynė laurus 2013-2015 metų WRC čempionatuose.

Kiek didesnis, greitesnis ir lengvesnis bus šis automobilis? Pasak „Volkswagen“ atstovų, mažasis vikruolis bus 50 milimetrų platesnis, tačiau 25 kilogramais lengvesnis už savo pirmtaką.

Pagrindinė atnaujinimo esmė – galioje. Šiuo momentu „Polo R WRC“ pasiekia 314 arklio galių jėgą, o kitų metų modelyje variklis galės išvystyti iki 375 AG. Tai tikrai didelis galios kiekis, kurį reikės suvaldyti važinėjat žvyruotais keliais.

„Volkswagen Motorsport“ departamento direktorius Jostas Capito teigia, kad lenktynių nuostatų pasikeitimai leis „Volkswagen“ pasiekti dar geresnių rezulatatų.

Kalbant apie automobilius, Capito paaiškina: „Automobiliai bus žymiai dinamiškesni, tuo pačiu bus dar saugesni. Kaip ir įprasta, mes dirbame iki paskutinio prakaito lašo, kurdami naująjį „Polo R WRC“ ralio automobilį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius