Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis BMW 1 serijos modelis pelnė pirmajį tarptautinį apdovanojimą

Šį rudenį prekyboje pasirodęs naujausias BMW 1 serijos modelis jau spėjo susilaukti išskirtinio dėmesio ir pirmojo tarptautinio apdovanojimo. Vokietijos žurnalas „Auto Bild“ ir „Bild am Sonntag“ BMW 1 serijos išrinko konkurso „Golden Steering Wheel“ („Auksinis vairas“) nugalėtoju kompaktinių automobilių segmente.
1 serijos BMW – skrydis pirma klase
1 serijos BMW – skrydis pirma klase / Tomo Digaičio/GAZAS.LT nuotr.
Temos: 1 BMW 1 serija

Jau 36 kartą organizuojami „Golden Steering Wheel“ apdovanojimai yra vieni svarbiausių visoje Europoje ir jie skiriami didžiausią įspūdį palikusiems, per metus pristatytiems naujiems modeliams. Šiemet įvairiose kategorijose dėl geriausiojo vardo varžėsi net 46 nauji automobiliai. Nugalėtojus savo kategorijose rinko žurnalų „Auto Bild“ ir „Bild am Sonntag“ skaitytojai ir iš 42 narių – lenktynininkų, inžinierių, redaktorių ir žinomų žmonių - sudaryta kompetentinga komisija.

Kompaktinių automobilių kategorijoje naujasis BMW 1 serijos buvo vienodai palankiai įvertintas tiek skaitytojų, tiek komisijos narių. Geriausiu modeliu savo klasėje naujasis BMW buvo tituluotas dėl savo išskirtinio sportiško stiliaus ir efektyvumo, didesnio komforto ir erdvės, išraiškingo dizaino ir aukščiausios kokybės.

BMW 1 serijos modelis iš kitų konkrentų išskirtas ne tik dėl to, jog yra vienintelis galiniais ratais varomas modelis šiame segmente. Sportišką šio modelio charakterį taip pat papildo platus variklių pasirinkimas - du naujausi benzininiai ir trys dyzeliniai agregatai, galintys išvystyti nuo 85 kw/116 AG iki 135 kw/184 AG. BMW Twin Power Turbo technologijos ir gausybės BMW EfficientDynamics funkcijų dėka, naujasis BMW modelis užtikrina išskirtinį vairavimo malonumą bei mažesnes degalų sąnaudas ir CO2 emisijos kiekį. Be standartinėje komplektacijoje esančios oro kondicionavimo sistemos, kiekviename automobilyje yra ir režimo pasirinkimo funkcija ECO PRO, kuri leidžia važiuoti dar ekonomiškiau. Taip pat BMW 1 serijos yra pirmasis modelis savo klasėje, turintis pasirenkamą 8 pavarų automatinę greičių dėžę.

Naujausias BMW modelis, lyginant su jo pirmtaku, gali pasigirti ir išskirtiniu komfortu, kurį leidžia pajusti patobulinta važiuoklė, padidinta erdvė gale sėdintiems keleiviams ir iki 360 l išplėstas bagažo skyrius. O šiame automobilyje esančiam pagalbinių vairuotojo funkcijų kiekiui neprilygsta net ir aukštesnių klasių automobiliai.

Vokietijos žurnalų surengtuose tradiciniuose apdovanojimuose įvertintas ir kitas BMW modelis – BMW 6 serijos kabrioletas, kuris savo kategorijoje taip pat užėmė prizinę vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius