Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Ford GT“ kainuos beveik 350 tūkst. eurų

„Ford“ pateikia konkurentą „Lamborghini Aventador“ kainos atžvilgiu – pristatomas naujasis „Ford GT“, kurių į kelius kiekvienais metais išriedės vos po 250. Pristatytas Ženevos automobilių parodoje, anglies pluoštu pasidabinęs „Ford GT“ bus pradėtas gaminti 2016 metais, o per metus nuo konvejerio nuriedės 250 tokių automobilių.
„Ford GT“
„Ford GT“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tai reiškia, kad šis GT bus žymiai išskirtinesnis ir prabangesnis nei prieš tai gamintas. Turbūt jau daug kas susipažinęs su naujojo „Ford GT“ vidumi – V8 variklis pakeistas nauju 3,5 litrų darbinio tūrio, dviejų turbinų varikliu, kuris suka galinius ratus maždaug 600 arklio galių jėga. GT bus gaminamas daugiausia iš anglies pluošto ir aliuminio detalių, siekiant sumažinti automobilio svorį. Automobilį konstravusių inžinierių žodžiais, „Ford GT“ bus geriausią svorio ir galios santykį turintis automobilis.



Nedaug užsiminta apie automobilio rezultatus, tačiau manoma, kad iki 100 km/val. „Ford GT“ pagreitės per mažiau nei 3 sekundes, o maksimalaus greičio žymė bus maždaug ties 320 km/val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius