Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Volkswagen Crafter“ pripažintas geriausiu Europos furgonu

Vokietijos automobilių gamintojo „Volkswagen“ šį rudenį Hanoverio automobilių parodoje pristatytas naujos laidos „Volkswagen Crafter“ jau pelnė Europos pripažinimą. Prestižiškiausio Europos konkurso „Tarptautinis 2017 metų furgonas“ žiuri šį modelį išrinko geriausiu 2017 metų krovininiu furgonu.
„Volkswagen Crafter“
„Volkswagen Crafter“

Iš 24 Europos valstybių atstovų sudaryta konkurso komisija, kuriai pirmininkavo Jarlathas Sweeney, naująjį „Crafter“ įvertino už tai, kad šis automobilis yra ypač gerai pritaikytas kliento poreikiams ir šiuo aspektu aplenkė likusius pretendentus.

Vienas didžiausių „Volkswagen Crafter“ privalumų – platus komplektacijų pasirinkimas. Pirkėjams bus siūlomi 4 baziniai modeliai, kurie taip pat dar skirstomi į tris ilgio ir aukščio grupes. Be to, galimi ir atviri variantai su vienguba arba dviguba kabina, taip pat su kėbulu arba be jo. Iš viso įmanomi net 69 šio modelio variantai.

„Crafter“ gali būti nesunkiai paruošiamas pagal pačius įvairiausius poreikius, o jo matmenys leidžia jį paprastai pritaikyti skirtingoms paskirtims. Modelis su priekinių ratų pavara gali pasiūlyti iki 18,4 m3 krovininės erdvės su maksimalia leidžiama mase nuo 3 iki 4 tonų. 1380 mm pakrovimo plotis tarp ratų arkų ir 4855 mm didžiausias krovinių skyriaus ilgis leidžia „Crafter“ pasigirti viena didžiausių krovininių erdvių savo klasėje.

Kaip pabrėžia Vokietijos automobilių gamintojas, naujasis „Volkswagen Crafter“ pirkėjams pateikia ir naują krovinių tvirtinimo sprendimą: krovinį galima tvirtinti iš visų pusių. Automobilio sienelėse, pertvaroje, stoge ir ant grindų integruoti oro transporte patentuoti krovinio tvirtinimo bėgeliai, kurie tvirtai laiko bet kokį krovinį.

Visiškai naujai sukurta „Crafter“ važiuoklė aprūpinta „McPherson“ priekine pakaba. Ji bus tiekiama su penkiais skirtingais standžios galinės ašies, kuri aprūpinta parabolinėmis lingėmis su keliomis progresyvios charakteristikos versijomis, variantais. Taip pat pirmą kartą šiame segmente naujajame „Crafter“ įdiegta elektromechaninė vairavimo sistema.

Naujasis „Crafter“ galės pasigirti specialiai sukurtais EU6 varikliais, kurių pagrindą sudaro modulinė dyzeliniams varikliams skirta platforma (MDB). Tai itin patikimi agregatai, sukurti pervežimams tiek trumpais, tiek ilgais atstumais. Specialiai „Crafter“ sukurtas „EA 288 Commercial“ 2,0 litrų darbinio tūrio TDI variklis bus tiekiamas trijų skirtingų galios variantų: 75 kW (102 AG), 103 kW (140 AG) arba kaip „BiTurbo TDI“ – 130 kW (177 AG).

Baltijos šalyse naująjį „Volkswagen Crafter“ bus galima įsigyti nuo 2017 m. metų kovo mėnesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius