Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos kartos „Evolution“ – po trejų metų ir dyzelinis?

Naujos kartos „Mitsubishi Lancer Evolution“ prekyboje turėtų pasirodyti po trejų metų – taip teigia kompanijos prezidentas Osamu Masuko vienam britų žurnalui.
„Mitsubishi Lancer Evolution X“
„Mitsubishi Lancer Evolution X“ / Gamintojo nuotr.

Naujas modelis žada nemažai naujovių. Pirmiausia – jis turės hibridinę pavarą su dyzeliniu varikliu! Kaip teigia japonas juos spaudžia ekologijos reikalavimai, todėl buvo pasirinkta hibridinė automobilio versija.

Prie naujo modelio konstruktoriai žada sėsti iš karto po Naujųjų metų ir per trejus metus turėtų paruošti serijinį modelį.

Konstruktorių tikslas – pasiekti, kad automobilis į atmosferą išmestų ne daugiau kaip 200 g CO2/ km. Tuo pat metu automobilis turi iš vietos iki 100 km/h įsibėgėti greičiau nei per 5 sek.

Šiais metais buvo nemažai debatų ar iš viso kompanijai reikia tokio automobilio – kompanijos vadovybė linkusi daugiau investuoti į elektra varomų modelių vystymą tačiau galų gale pasidavė „Evo“ fanų spaudimui ir sutiko kurti naują, jau vienuoliktą šio kultinio modelio versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius