Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialios BMW M235i nuotraukos jau internete – susipažinkite su „1M Coupe“ įpėdiniu

Iki oficialaus pristatymo likus vos vienai dienai išplatintos BMW M235i nuotraukos. Šių vaizdų autorystės teisės akivaizdžiai priklauso gamintojui, tačiau tai jau antras kartas, kai BMW paslapties skydas neatsilaikė prieš viešumą.
BMW M235i
BMW M235i / BMW nuotr.
Temos: 2 BMW 2 serija BMW

Prieš keletą dienų automobilio pristatymo atstovams metu M235i buvo nufotografuotas ir nuotraukos interneto platybėse išplito beveik akimirksniu.

BMW nuotr./BMW M235i
BMW nuotr./BMW M235i

Tai – laukiamas automobilis. Gamoje jis pakeis „1M Coupe“ ir bus orientuotas į tikrus vairavimo entuziastus. Žinoma, kad į galinius varančiuosius ratus per standartinę 6 laipsnių mechaninę arba pasirinktinai montuojamą 8 laipsnių automatinę transmisiją bus siunčiama 322 AG.

Šįkart į viešumą pasklido ir dar daugiau informacijos – žinoma, kad Europoje 2 serijos gamą sudarys 5 skirtingi modeliai. Trys dyzeliniai ir du benzininiai. 2,0 litrų turbodyzelinius variklius turintys 218d, 220d bei 225d turės atitinkamai 141, 181 ir 215 AG. Tuo tarpu benzininių versijų gamą sudarys tik 220i su 181 AG ir galingasis M235i.

BMW nuotr./BMW M235i
BMW nuotr./BMW M235i

Panašu, kad 228i versijos nebus, tačiau gamintojas ją gali pristatyti vėliau. Taip pat nežinomos ir šios gamos perspektyvos netolimoje ateityje. Gali būti, kad gamintojas sukurs ir keturdurę versiją, tačiau tai įvyktų tik po 4 serijos „Gran Coupe“ pristatymo. Pastarasis modelis jau ne kartą buvo užfiksuotas bandymų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius