-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padangų keitimo filosofija pagal „Euromaster“: ekspertų patarimai ir padangų pasirinkimo laisvė

Rinkdamiesi padangas savo automobiliui dažnai net nesusimąstome, kad jomis važinėsime ne tik artimiausią pusmetį, o mažiausiai keletą metų. Ir kad norint jas išlaikyti tuos keletą metų pačios geriausios būklės, reikės tinkamų saugojimo sąlygų.
Padangų keitimo filosofija pagal „Euromaster“: ekspertų patarimai ir padangų pasirinkimo laisvė
Padangų keitimo filosofija pagal „Euromaster“: ekspertų patarimai ir padangų pasirinkimo laisvė / Partnerio nuotr.

O dar vienas labai svarbus dalykas, apie kurį kalba sukaupę gyvenimiškos patirties vairuotojai – kad padangų pirkimas yra labai individualus dalykas. Nes, kas tinka viskam, iš tikrųjų netinka niekam. Todėl išsirinkti tinkamiausią nėra taip paprasta. Juk visuomet norime gauti geriausią kokybę už mažiausią kainą.

Individualūs vairuotojų poreikiai

Nuo to ir pradėkime. Nuo individualių kiekvieno vairuotojo poreikių. Ko gero, kiekvienas, atvažiavęs pavasarį keisti padangų, tikisi ir nori, kad patyręs ekspertas įvertintų jo ratų būklę. Nes vien pamatavimo, ar pagal KET protektoriaus gylis atitinka 1,6 mm reikalavimus, nepakanka. Reikia įvertinti visumą.

„Euromaster“ servisų tinklo Lietuvoje, Lenkijoje ir Čekijoje generalinis direktorius Mindaugas Kelpša sako, kad šio tinklo servisuose dirba patyrę, specialiai apmokyti specialistai. Ką tai reiškia? Vos užmetęs akį į jūsų padangas, „Euromaster“ specialistas pasakys, kokiais keliais važinėjate, koks jūsų vairavimo stilius ir kokia jūsų automobilio pakabos būklė ir svarbiausia – kiek ilgai esamos padangos suteiks visapusišką saugumą jums ir jūsų keleiviams. Kitaip tariant, pasak M.Kelpšos, „Euromaster“ servisų tinklo siekiamybė – ekspertiškumas.

Partnerio nuotr./„Euromaster“ servisas
Partnerio nuotr./„Euromaster“ servisas

Autoservisų tinklas – visoje Lietuvoje

Lietuvoje „Euromaster“ tinklui priklauso 11 padangų keitimo ir lengvosios mechanikos centrų. Marijampolėje įsikūrusios „EUROMASTER Ratainės“ vadovas Algirdas Bubnys atkreipia dėmesį, kad pavasarį vairuotojai ne taip smarkiai skuba keisti padangas, kaip spalio pabaigoje:

„Lapkričio mėnesį apauti automobilį žieminėmis padangomis įpareigoja griežtos taisyklės. Tačiau pavasarį vairuotojai dėl permainingų orų nenori rizikuoti ir bedygles žiemines padangas vasarinėmis keičia jau gerokai pakaitinus balandžio saulei“.

Pasak A.Bubnio, šio regiono vairuotojai labai vertina „Euromaster“ kokybę, nes jau atsikando „kiniškos kokybės“ ir orientuojasi į europietiškus standartus.

„Mes turime pačias moderniausias ratų balansavimo stakles ir kitą įrangą. Vieninteliai mieste prisukame ratus dinamometriniais raktais. Taigi neperveržiame. Visuomet sutepame stebulę, kad ratlankis per sezoną neprikeptų. Tai reiškia, kad mūsų klientams niekad nekils keblumų, jei kelyje pradurtų padangą – varžtai tikrai atsisuks, nebus užrūdiję.

Svarbu ir tai, kad atstovaujame MICHELIN, o ji yra padanga Nr.1 pasaulyje. Todėl mus nuolat audituoja šio padangų gamintojo atstovai“.

Partnerio nuotr./ Servisas „EUROMASTER Ratainė“
Partnerio nuotr./ Servisas „EUROMASTER Ratainė“

Ilgalaikė „Euromaster strategija“

„Euromaster“ servisų tinklo generalinis direktorius Mindaugas Kelpša sako, kad „Euromaster“ filosofija – ilgalaikė.

Pasaulyje, kuris yra nuolatiniame judėjime, svarbu išlikti mobiliam. Dėl to sprendimai padedantys išlaikyti mobilumą yra būtini.

EUROMASTER – dukterinės MICHELIN grupės įmonės – siekis yra visada teikti geriausius padangų ir transporto priemonių aptarnavimo sprendimus individualiems ir verslo klientams Europoje.

EUROMASTER užtikrina, kad nuolatinis klientų mobilumas yra efektyvus ir be rūpeščių mūsų tinklo ir žmonių dėka: jų ekspertiškumo ir atsidavimo atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius.

„Mūsų lankytojai sutaupo laiko. Nes meistrai įsigilina į kiekvieno automobilio savininko poreikius ir pateikia kelis sprendimo variantus. Klientui telieka pačiam pasirinkti patį priimtiniausią. Be to, mūsų servisuose galima įsigyti garsiausių padangų gamintojų produkcijos – nuo premium iki ekonominės klasės. Esame „Michelin“ grupės nariai, o šis gamintojas – pasaulinis lyderis, vertinant padangų saugumą ir diegiamas naujausias technologijas.

Todėl lankytojai visuomet turi didelę pasirinkimo laisvę ir gali čia pat įvertinti padangų techninius duomenis ir susitarti dėl darbų atlikimo datos“, – sako Mindaugas Kelpša.

Pasak M.Kelpšos, „Euromaster“ servisai dirba kaip laikrodis – visi darbai, kiek tik įmanoma, planuojami, siekiant taupyti lankytojų laiką. Čia galioja vokiška tvarka, leidžianti ir laiką, ir specialistų pajėgas išnaudoti labai efektyviai.

Partnerio nuotr./„Euromaster“ servise
Partnerio nuotr./„Euromaster“ servise

Keisdami padangas sužinote apie savo automobilį daugiau

Mindaugas Kelpša atkreipia dėmesį į dar keletą neabejotinų privalumų, kuriais išsiskiria „Euromaster“ tinklas, itin populiarus visoje Vakarų Europoje ir sparčiai besiplečiantis ir mūsų regione.

„Mastercheck“. Nuimdami jūsų automobilio ratus, meistrai įvertina ne tik jų būklę. Jie atlieka bendrą automobilio vizualinę apžiūrą. Nes „Euromaster“ rūpi klientų saugumas. Ir padangų ilgaamžiškumas. Klientas gauna ataskaitą apie galimus pakabos, važiuoklės ar net variklio defektus.

Partnerio nuotr./ Euromaster „Mastercheck“ automobilio apžiūra
Partnerio nuotr./ Euromaster „Mastercheck“ automobilio apžiūra

Pavyzdžiui, kad laša skysčiai arba amortizatoriai, langų valytuvai, stabdžių trinkelės yra „ant ribos“. Arba akivaizdu, kad reikia reguliuoti pakabos geometriją, nes padangos dėvisi nevienodai.

Padangų viešbutis. Ši paslauga labai patogi. „Euromaster“ klientams nereikia galvoti, kur žiemą saugot vasarines, o vasarą – žiemines padangas. Po to telieka užsiregistruoti darbams, o padangų logistika pasirūpina „Euromaster“ darbuotojai.

Daugiau informacijos www.euromaster.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius