Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiečiams – galimybė iš arti susipažinti su naujuoju „Toyota Supra“

Penktadienį Panevėžio „Cido“ arenoje prasidėjo tarptautinė verslo ir pasiekimų paroda „Expo Aukštaitija 2019“. Čia tradiciškai, jau šeštąjį kartą dalyvauja ir oficiali „Toyota“ automobilių atstovybė Panevėžyje UAB „Auresa“, į parodą atgabenusi tris naujausius „Toyota“ kūrinius.
Parodos akimirka
Parodos akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Toyota Supra

Didžiausiame visoje parodoje „Auresa“ stende panevėžiečiai galės išvysti tris „Toyota“ naujienas – hibridinius „RAV4“ ir „Camry“ modelius bei sportiškumu alsuojantį „Supra“.

„Modelis „RAV4“ yra toks populiarus, kad gamintojas vos spėja patenkinti klientų poreikius. „Camry“ yra visiškai naujiena, tačiau dabar mūsų salone parduota jau dvylika šių automobilių ir dar penki klientams bus pristatyti artimiausiu metu.

Populiariausi „Camry“ – turintys aukščiausią komplektaciją, o „RAV4“ pirkėjai dažniausiai renkasi priekine ašimi varomą hibridinę versiją“, – sakė UAB „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Parodos akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Parodos akimirka

Parodos vinis – „Toyota Supra“ automobilis turėtų sulaukti daugiausiai dėmesio „Cido“ arenoje, mat šiuo, penktosios kartos modeliu „Toyota“ pratęsė legendinio, dar 1978-aisiais metais pradėto gaminti „Supra“ automobilio istoriją.

Naujasis „Supra“ buvo kuriamas kartu su BMW koncernu, o po jo variklio gaubtu slepiasi trijų litrų darbo tūrio variklis, pasiekiantis 340 arklio galių ir 500 niutonmetrų sukimo momentą. Variklis suporuotas su automatine, aštuonių laipsnių pavarų dėže. Efektyvų stabdymą užtikrina itin masyvūs „Brembo“ stabdžiai priekyje ir gale.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Parodos akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Parodos akimirka

„Tikimės, kad „Supra“ bus traukos objektas parodoje ir lankytojams padės SUPRAsti „Toyota“ gamintojo požiūrį į sportiškumą ir naujausias technologijas.

Kviečiame visus panevėžiečius ir miesto svečius apsilankyti mūsų stende ir įsiamžinti prie šio įstabaus automobilio“, – kalbėjo Marius Goštautas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Marius Goštautas
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Marius Goštautas

„Cido“ arenoje paroda „Expo Aukštaitija“ vyks iki pat sekmadienio 16 val., o penktadienį ir šeštadienį lankytojai bus laukiami iki 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius