Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio naujų automobilių rinkoje – „Toyota“ atstovybės „Auresa“ lyderystė

Nuo šių metų pradžios Aukštaitijos sostinėje parduoti 189 nauji automobiliai, iš kurių beveik trečdalis parduoda gegužės mėnesį, skelbia oficialūs „Autotyrimų“ duomenys.
„Auresa“
„Auresa“ / Romo Bagono nuotr.

Panevėžyje, naujų automobilių rinkoje dominuoja „Toyota“ gamintojo modeliai ir jais prekiaujanti UAB „Auresa“. Per penkis šių metų mėnesius salonas pardavė net 97-is naujus „Toyota“ automobilius.

Verta pažymėti, kad itin sėkmingas šio gamintojo atstovui buvo gegužės mėnesis. Per gegužę pirkėjus pasiekė net 32 nauji automobiliai.

Šie skaičiai – atsakingo ir kryptingo UAB „Auresa“ darbo rezultatas.

„Šie skaičiai – atsakingo ir kryptingo UAB „Auresa“ darbo rezultatas. Džiaugiamės, jog turime mumis pasitikinčius klientus. Esame socialiai atsakinga įmonė, todėl rūpinamės ne tik savo klientais, bet ir aktyviai dalyvaujame visuomeninėje veikloje.

Sidabro medalius Lietuvos krepšinio čempionate iškovojusiam „Lietkabeliui“ pernai skyrėme tris „Toyota Corolla“, o naujam sezonui skirsime net penkis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Marius Goštautas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Marius Goštautas

Prisidėjome ir prie pasaulio dvigubo ultratriatlono renginio Panevėžyje, kartu su Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmais surengėme „Peak Point“ visureigių bandymus, su Panevėžio darbo rinkos mokymo centru organizavome Saugaus eismo dieną.

Taip pat remsime Panevėžio miesto gimtadienio slalomą, senovinės technikos renginius Pasvalyje ir Biržuose. Taip pat prisijungėme prie Jaunimo verslumo skatinimo akademijos iniciatyvų ir sumokėjome už vaiko iš globos namų mokslą.

Taigi, rūpinamės ne tik klientais ir pardavimais, bet kartu prisidedame prie didelio būrio gražių idėjų. Stengsimės, kad mūsų pardavimai ir toliau išliktų geriausi Panevėžyje ir tęsime savo aktyvią veiklą miesto ir jo žmonių labui“, – pasidžiaugė UAB „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka

Antroje vietoje pagal penkių šių metų mėnesių naujų automobilių pardavimus Panevėžyje rikiuojasi „Volkswagen“ gamintoją atstovaujanti UAB „Kredora“ su 44 parduotais automobiliais.

Treti – „Škoda“ atstovai Panevėžyje – UAB „Atra“, kurie pardavė 21-ą naują transporto priemonę.

Gegužę, kai UAB „Auresa“ pardavė 32 „Toyota“ automobilius, antrą ir trečią vietas užimantys UAB „Kredora“ ir UAB „Atra“ atstovai pardavė po 11 automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius