Parodyta naujoji BMW pažiba – 8 serijos koncepcija

Prieš oficialų pristatymą „Concorso d’Eleganza Villa d’Este“ BMW parodė naujausios savo pažibos – 8 serijos koncepcinio modelio – nuotraukas. Bavarų gamintojas šį modelį vadina „prabangiu sportišku automobiliu, kuris sujungia tikrąją dinamiką ir modernią prabangą“.
BMW 8 serijos koncepcinis modelis
BMW 8 serijos koncepcinis modelis / BMW nuotr.

Agresyvi išvaizda, tradiciniu BMW stiliumi į dvi dalis padalytos priekinės grotelės, anglies pluošto detalės, lazeriniai žibintai ir didžiulės oro paėmimo angos – šios detalės krinta į akis matant naująjį BMW šedevrą. Didžiuliai 21 colio skersmens ratlankiai dailiai įkomponuoti į bendrą eksterjerą ir atrodo tarsi idealiai nulieti šiam automobiliui.

Interjeras – minimalistinis ir orientuotas į vairuotoją, vairaratis gerokai patrauktas jo link. Sėdynės pagamintos iš anglies pluošto, o sėdimoji dalis padengta oda. Įdomu, kad BMW atsisakė analoginio prietaisų skydelio ir koncepte panaudojo skaitmeninį – įdomu, ar išdrįs tai padaryti ir serijiniame automobilyje.

Įmonės atstovai neatskleidžia variklių, kurie bus naudojami automobilyje, tačiau spėjama, kad jų bus trys: 3,0 l šešių cilindrų atmosferinis, 4,4 l V8 su turbina ir 6,6 l V12 su turbina. Pastarasis motoras dabar naudojamas BMW M760Li „xDrive“.

„Būsimasis 8 serijos BMW kupė pademonstruos, kad aštrios dinaminės savybės ir moderni prabanga gali būti suderinami. Jis sustiprins mūsų įvaizdį ne tik prabangių kupė segmente, bet ir visame premium automobilių gamintojų segmente“, – pranešime spaudai cituojamas BMW valdybos pirmininkas Haraldas Krugeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius