Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 03

Penki naudotų automobilių modeliai, nebijantys rūdžių

Natūralu, kad smarkiai pabrangus naujiems automobiliams, trūkstant jų dėl sulėtėjusio tiekimo, daugybė pirkėjų atsigręžia į naudotus automobilius. Netgi nebe pirmos jaunystės.
„Rat Style“
Asociatyvinė nuotr.: „Rat Style“

Iš tiesų, antrinėje rinkoje – daug automobilių. Vieni garsėja „neužmušamais“ varikliais, kiti – tvirtais kėbulais, nereikalaujančiais ypatingos priežiūros. Pristatome penkis automobilių modelius, kurių savininkai yra pamiršę žodį „rūdys“.

Automobilių gamintojai savo kūrinius nuo korozijos saugo skirtingais būdais ir investuoja į tai skirtingai. Vieni suvirinimo siūles tiesiog užtepa specialia bitumine mastika, kiti atlieka vadinamąjį korpuso karštąjį cinkavimą. Jis gerokai brangesnis, tačiau su tokia apsauga automobilis atlaiko 30 metų ir daug daugiau – rūdys gali ir visai nepasirodyti.

Nerūdijantis „Mercedes“

Tarp atspariausių rūdims modelių – S klasės sedanas „Mercedes-Benz“ (W221 kėbulas). Ši patobulinta versija buvo gaminama 2009-2013 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius