-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Peugeot“ drauge su „Samsonite“ pristatė rankinio bagažo lagaminą

„Peugeot“ plečia laisvalaikio produktų gamą ir pristato naujuoju logotipu papuoštą aukščiausios kokybės standartus atitinkantį rankinio bagažo lagaminą.
„Peugeot“ ženklu pažymėtas Samsonite lagaminas
„Peugeot“ ženklu pažymėtas Samsonite lagaminas / Peugeot nuotr.

Išraiškingą „Samsonite C-Lite“ modelio pagrindu sukurto naujo gaminio dizainą labiausiai įvertins liūto prekės ženklu pažymėtus automobilius gaminančios kompanijos atstovai ir šios markės gerbėjai. Tai tvirtas, lengvas ir praktiškas lagaminas su keturiais ratukais, idealiai tinkantis savaitgalio išvykoms arba verslo kelionėms.

„Samsonite“ gaminamas „Peugeot“ rankinio bagažo lagaminas

Automobiliai ir kelionės – neatsiejami dalykai, todėl „Peugeot“ kompanija nusprendė sujungti jėgas su „Samsonite“ ir pasiūlyti savo klientams naują rankinio bagažo lagaminą. Abu prekės ženklai dar kartą patvirtino, kad stengiasi kurti tik aukščiausios klasės gaminius, kuriems atsispirti gali retas kelionių entuziastas. Visame pasaulyje atpažįstama aptaki forma yra svarbi standžių lagaminų įvaizdžio dalis, o sodri juoda lagamino spalva išryškina naująjį „Peugeot“ logotipą – herbą su profiliu pavaizduota liūto galva.

Naujasis rankinio bagažo lagaminas su „Peugeot“ logotipu sukurtas „Samsonite C-Lite“ modelio pagrindu. Produktas pagamintas iš naujos kartos kompozicinės medžiaga „Curv“, todėl yra lengvas ir tvirtas lyg būtų sukonstruotas iš metalo lydinio. Kompaktiški matmenys (55x40x20 cm, plotį galima praplėsti iki 23 cm) ir vos 2,1 kg siekiantis svoris užtikrina patogų naudojimą keliaujant automobiliu, traukiniu ar lėktuvu. Su įrengtais keturiais ratukais ir ištraukiama dviguba rankena lagamino nešiojimas arba stumdymas yra itin patogus.

Europoje gaminamas universalus lagaminas papildė plačią naujuoju prekės ženklu pažymėtų „Peugeot“ bagažo reikmenų, drabužių ir laisvalaikio prekių gamą. Automobilių gamintojas taip pat užsimena apie tai, kad užsimezgus partnerystei su „Samsonite“ ruošiami ir kiti gaminiai. Daugiau informacijos apie tai žadama atskleisti paskutiniame 2021 metų ketvirtyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius