Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche“ Malaizijoje atidarys savo pirmąją gamyklą už Europos ribų

Vokietijos prabangių automobilių gamintoja „Porsche“ kitais metais Malaizijoje atidarys savo pirmąją gamyklą už Europos ribų, penktadienį pranešė bendrovė, kad galėtų patenkinti didelę savo produkcijos paklausą šioje Pietryčių Azijos šalyje.
„Porsche“
„Porsche“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Porsche Malaizija

Gamykloje šiaurinėje Kedos valstijoje bus atliekamas galutinis tam tikrų vietinei rinkai skirtų modelių surinkimas, pranešė bendrovė ir Malaizijos pareigūnai.

Malaizijos prekybos ministras Azminas Ali pažymėjo, kad šis žingsnis yra „strateginis „Porsche“ sprendimas, reiškiantis bendrovės ilgalaikio buvimo Pietryčių Azijoje įsipareigojimą.

„Volkswagen“ priklausančio prekės ženklo valdybos narys Albrechtas Reimoldas teigė, kad naujoji gamykla, įkurta bendradarbiaujant su vietos partnere, bus „atskiras riboto dydžio ir pajėgumų projektas“, tačiau jis pridūrė, kad „jis rodo bendrovės norą mokytis ir prisitaikyti prie konkrečių vietos rinkos sąlygų“.

Šiuo metu malaiziečiai, norintys įsigyti „Porsche“ automobilius, už importuotas transporto priemones turi mokėti didelius muitus. Kitos automobilių gamintojos iš užsienio jau seniai turi surinkimo gamyklas šalyje, kad galėtų aptarnauti vietinę rinką.

Malaizijoje pastaraisiais metai stebėtas spartus viduriniosios klasės augimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius