Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche“ per keturis mėnesius pardavė 55 tūkst. automobilių

Per šių metų sausio-balandžio mėnesius automobilių gamintojo „Porsche“ pardavimai ūgtelėjo 5,2 proc. ir pasiekė 55000 vienetų ribą. „Porsche Panamera“ šiemet buvo ypatingai trokštamas visame pasaulyje ir buvo parduotas 17 proc. didesniu tiražu nei praėjusiais metais.
„Porsche Panamera Turbo S“
„Porsche Panamera Turbo S“ / „Porsche“ nuotr.

„Vien tik per balandžio mėnesį „Porsche“ pardavė 16,3 tūkst. naujų automobilių. Šie skaičiai atspindi mūsų augimo strategiją ir brėžia naują geriausią pardavimų skaičiaus ribą. Kitas „Porsche“ žingsnis – „Boxster“ ir „Cayman“ modelių gamos plėtra, kuriems pasiūlysime aukščiausios klasės GTS versijas“, – sakė „Porsche AG“ rinkodaros ir pardavimų valdybos narys Berhardas  Maieris.

Sausio-balandžio mėnesiais „Porsche“ pardavimai augo visuose regionuose. Ypač geri rezultatai buvo fiksuojami Kinijos rinkoje, kur automobilių gamintojas pardavė 13 000 naujų automobilių – tai yra 13 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį praėjusiais metais. Europos pardavimai taip pat nuteikė teigiamai – čia buvo parduota 17 800 automobilių – 8 proc. daugiau nei per tą patį 2013-ųjų laikotarpį.

Gamintojo nuotr./„Porsche Cayman“
Gamintojo nuotr./„Porsche Cayman“

„Porsche“ modelių gama pasipildė naujų „Macan“ modeliu, kurį Europos ir Vidurio rytų rinkose galima įsigyti jau nuo balandžio mėnesio. Pirmieji 2000 kompaktiškų visureigių buvo parduoti vos per vieną mėnesį. 911 modelių gama pasipildė naujai atgimusiu „Targa“ modeliu, kuris spėjo užkariauti automobilių ekspertų simpatijas su novatoriška, pilnai automatine stogo sistema. „911 Targa“ buvo pristatyta pirkėjams Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius