Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordas dar neprasidėjus „Lietuvos metų automobilio“ konkursui

Tik dešimt dienų beliko iki vieno svarbiausių šalies automobilininkų gyvenime metų įvykių - tradicinio konkurso „Metų automobilis 2011“ pradžios. Ji lapkričio 8-ąją bus paskelbta vieno iš renginio rėmėjų – draudimo kompanijos „ERGO Lietuva“ rūmuose.
„Lietuvos metų automobilio“ konkurso dalyviai
„Lietuvos metų automobilio“ konkurso dalyviai / Algimanto Brazaičio nuotr.

Šiuos konkursus, savotiškas naujausių, tais metais pagamintų automobilių apžiūras, nuo 1997 metų rengia Lietuvos žurnalistų autoklubas. Tad šiemet bus paskelbtas jau keturioliktasis metų laureatas, tradiciškai susilaukiantis ne tik pirkėjų padidinto dėmesio.

Kol kas dar nepranoktas 2008 metų rudenį surengtas konkursas „Metų automobilis 2009“, kuriame buvo pristatyti net 34 pretendentai.

„Šiemet rekordo gal ir nepagerinsime, tačiau rinkimuose dalyvaus labai daug automobilių – irgi per tris dešimtis, - tvirtina Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius. – Tai dar kartą įrodo renginio reikalingumą bei naudą tiek būsimiems naujų automobilių pirkėjams, tiek jais prekiaujantiems verslininkams. Tikslų dalyvių skaičių žinosime jau pirmosiomis lapkričio dienomis. “

Vieni pirmųjų paraiškas dalyvauti netrukus prasidėsiančiame „Metų automobilio 2011“ konkurse atsiuntė „Citroen“, „Honda“ ir „Audi“ pardavėjai, dešimties automobilizmo temomis rašančių žurnalistų vertinimo komisijai ir visuomenei pateikiantys naujausius „Citroen C3“, „Honda CR-Z“, „Audi A1“ modelius. Konkurse varžysis nemažai automobilių, kurie pirmą kartą visuomenei buvo pristatyti tik spalio pradžioje Paryžiaus automobilių parodoje.

Renginiui net neprasidėjus jau pasiektas dar vienas savotiškas jo rekordas, kurį vargu ar kam greitu laiku pavyks pagerinti. Tai „Nissan“ pardavėjų aktyvumas ir jų pristatomi net devyni naujausi šios markės modeliai.

„Šie metai „Nissan“ gamintojams tikrai neeiliniai. Pirkėjams, ko seniai jau nėra buvę, pateikiami devyni nauji modeliai, kuriuos mes mielai pristatome konkursui „Metų automobilis 2011“ tikėdamiesi, kad juos ne tik palankiai įvertins konkurso žiūri, bet ir būsimi pirkėjai, - teigia šios automobilių markės pardavėjų – „Fakto autocentras“ rinkodaros vadovas Mindaugas Plukys. – Dauguma mūsų automobilių dar nematyti šalies gyventojams, o kai kurie – net ir konkurso vertinimo komisijai.“

„Metų automobilio“ konkurse be pagrindinės didžiausio dėmesio tradiciškai susilaukia „Tautos automobilio“, kurį renka visos šalies gyventojai, „Metų visureigio“, saugiausio, sportiškiausio, geriausio dizaino, moterų aistros ir kitų kategorijų nominacijos.

„Metų automobilis 2011“ ir visų kitų nominacijų laureatai bus paskelbti konkurso finaliniame vakare gruodžio 15 d., kurį pirmą kartą renginio istorijoje tiesiogiai transliuos LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius