-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault“ artimiausiu metu į JAV negrįš

Detroito automobilių parodoje vykusios spaudos konferencijos metu „Renault-Nissan“ koncerno prezidentas Carlosas Ghosnas patvirtino, kad „Renault“ artimiausiais metais tikrai negrįš į JAV rinką. Anot jo, gamintojas koncentruojasi ties dar sąlyginai nauja rinka – Kinija.
„Renault Latitude“
„Renault Latitude“ / Gamintojo nuotr.

Vienas netikėtas, tačiau kol kas ne itin sėkmingas sugrįžimas į JAV jau įvyko. 2011-aisiais FIAT bandė nustebinti amerikiečius su simpatišku mažyliu 500, tačiau šios šalies gyventojai mažiems automobiliams dar nepasirodė subrendę. FIAT atstovai teigia tikėjęsi kur kas geresnių pardavimo rezultatų. Tikslūs rezultatai turėtų būti paskelbti vasario mėnesio pradžioje.

„Koncernui sekasi gerai – visi 65 „Nissan“ šiuo metu gaminami modeliai yra pelningi arba artimiausiu metu bus tokie“ – teigia C.Ghosnas. Lyginant su 1999, kai „Nissan“ turėjo 43 modelius, iš kurių vos 4 buvo pelningi, šiandieninė situacija yra pavyzdinė.

Praėjusiais metais, pagal išankstinius skaičiavimus, visame pasaulyje buvo parduoti 77 mln. naujų automobilių (iš jų „Nissan“ – 4,6 mln., „Renault“ – 2,7). Tikimasi, kad 2020-aisiais šis skaičius pasieks 100 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius