Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault“ naujienos: 40 metų jubiliejaus proga atšviežinti „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“

„Renault“ pristato naujuosius „Trafic“: „Renault Trafic Combi“ ir „Renault Trafic SpaceClass“. „Combi“ ir „SpaceClass“ versijos pasižymi išraiškingesniu dizainu bei papildomomis vairavimo pagalbinėmis sistemomis. Suteikia erdvumo, neprarandant komforto ar vietų skaičiaus, todėl yra itin tinkami keleivių vežimo veiklą vykdančioms įmonėms, iškyloms bei didelėms šeimoms, rašoma pranešime.
„Renault Trafic Combi“
„Renault Trafic Combi“ / Gamintojo nuotr.

„Šiais metais kultinis „Renault Trafic“ švenčia 40 metų jubiliejų. 50 šalių parduota per 2 milijonai vienetų. Tai puiki proga atnaujinti modelių gamą: pristatyti naujieji „Renault Trafic Combi“ ir „SpaceClass“. Suteikėme jiems išraiškingesnį dizainą ir įrengėme saugumą gerinančias vairavimo pagalbines sistemas bei išplėtėme variklių asortimentą.

Šie pakeitimai abu modelius labiau priartina prie lengvųjų automobilių segmento. Iš automobilių, skirtų mėgstantiems daugiau erdvės, kiekvienas ras jam tinkantį.“ – teigia Mark Sutcliffe, Aljanso komercinių automobilių direktorius.

Išraiškingas stilius ir nauja kėbulo spalva

„Renault Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ pakeistas horizontalus variklio dangtis ir vertikalus radiatoriaus gaubtas, todėl šių modelių siluetas įgyja išraiškingą, tvirtą formą. Atnaujintų modelių stilius įgavo subtilumo ir raiškumo dėl buferių ir LED žibintų, kuriuos jungia chromuota juosta, sukurianti būdingą C raidės formos (C-Shape) išdėstymą.

„Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ yra elektriniai užlenkiami šoniniai veidrodėliai, montuojami 17 colių ratlankiai ir elegantiškesni ratų gaubtai. Abu modelius galima rinktis iš septynių kėbulo spalvų, įskaitant originalią, skaisčiai raudoną, kuri suteikia rafinuotą, ugningą stiliaus akcentą. „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ gali prisitaikyti prie skirtingų pirkėjų poreikių.

Iš naujo suprojektuotas vidus ir optimaliai išnaudota vieta

Visiškai naujas prietaisų skydas, kurį pabrėžia horizontali apdailos juosta, sukuria erdvumo pojūtį. Viduje taip pat atsirado daug papildomų dėtuvių. Nuo šiol pavarų svirties rankenėlė ir oro kondicionavimo jungiklio apvadai yra chromuoti. Klientai gali rinktis iš įvairių spalvų ir apdailos medžiagų, praturtinančių vidaus individualizavimo galimybes. „SpaceClass“ išsiskiria originaliu pilko meteoro spalvos prietaisų skydu, suteikiančiu elegancijos.

Šie modeliai taip pat išlaiko klientų labai vertinamą iki 1,8 m³ krovinių skyriaus talpą bei vidaus, kuriame gali tilpti net 9 keleiviai, pertvarkymo galimybes.

Naujoviški sprendimai ir mobiliosios technologijos

Automobilyje atsirado „Renault EASY LINK“ multimedijos sistema su GPS navigacija, suderinama su „Android Auto“ ir „Apple CarPlay“, 8 colių ekranas ir papildomai įrengtas išmaniųjų telefonų kroviklis.

Taip pat yra lengvai pasiekiamos dėtuvės, kurių bendroji talpa siekia 86 litrus.

Vairavimo pagalbinės sistemos – saugumas ir patogumas

Siekiant vartotojams užtikrinti visišką ramybę ir maksimalų saugumą, „Trafic Combi“ ir „Trafic SpaceClass“ įrengta daugybė vairavimo pagalbinių sistemų: aktyvusis greičio reguliatorius, kuris leidžia palaikyti pastovų, nustatytą greitį, aktyvioji avarinio stabdymo pagalbinė sistema, kuri įspėja vairuotoją apie pavojus ir, jeigu jis nereaguoja, stabdo, kad būtų išvengta susidūrimo, taip pat eismo juostos valdymo sistema. Kita naujovė – aklosios zonos stebėjimo sistema, kuri palengvina persirikiavimą.

Dyzeliniai varikliai ir automatinė EDC pavarų dėžė

Šiuose „Trafic Combi“ ir „Trafic SpaceClass“ bus montuojami trys dyzeliniai varikliai: galingesnis 5 AG dCi 150 variklis (su mechanine arba automatine EDC pavarų dėže), dCi 110 variklis (su mechanine pavarų dėže) ir vis dar naudojamas dCi 170 variklis (su automatine EDC pavarų dėže).

Išsami informacija apie „Renault Trafic Combi“ ir „Renault Trafic SpaceClass“ bus paskelbta 2021 metų pradžioje. Abiejų modelių debiutas rinkoje numatomas 2021 m. kovo mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius